مقاله بررسی اثر افزودن فیبر حاصل از تفاله پرتقال بر قابلیت زنده مانی باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدوم BB-12 در بستنی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر افزودن فیبر حاصل از تفاله پرتقال بر قابلیت زنده مانی باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدوم BB-12 در بستنی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر افزودن فیبر حاصل از تفاله پرتقال بر قابلیت زنده مانی باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدوم BB-12 در بستنی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر افزودن فیبر حاصل از تفاله پرتقال بر قابلیت زنده مانی باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدوم BB-12 در بستنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر افزودن فیبر حاصل از تفاله پرتقال بر قابلیت زنده مانی باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدوم BB-12 در بستنی :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
استفاده هم زمان از ترکیبات پری بیوتیک و میکروارگانیسم های پروبیوتیک در ترکیب فرآورده های غذایی منجر به تولید محصولات فراسودمندی تحت عنوان سین بیوتیک می شود که به دلیل اثرات سلامت بخشی فوق العاده تولید آنها در سالهای اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته است. حضور ترکیبات پری بیوتیک از قبیل پلی ساکاریدهای فیبر پرتقال با تقویت رشد پروبیوتیک ها منجر به تحریک رد میکروارگانیسم های مفید در دستگاه گوارش شده و از این طریق از بروز بسیاری از بیماریها جلوگیری کرده و باعث افزایش ماندگاری می شوند. در این تحقیق پری بیوتیک فیبر پرتقال (۰/۷، ۱/۵ و ۲ درصد) و باکتری پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و قابلیت زنده مانی این باکتری طی ۶۰ روز نگهداری در دمای ۱۸- درجه سانتیگراد نمونه های بستنی مورد ارزیابی قرار گرفت. افزودن فیبر پرتقال تا سطح ۲ درصد باعث افزایش زنده مانی باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدم طی ۶۰ روز نگهداری شد. به طوری که تعداد سلول های زنده در پایان دوره نگهداری در حد بالاتر از log cfu/gr (6)10 که حداقل تعداد لازم برای ایجاد اثرات سلامتی بخشی است به دست آمد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.