مقاله ارزیابی عملکرد کمی و محتوی اسانس شوید در الگوهای مختلف کشت مخلوط با شنبلیله
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی عملکرد کمی و محتوی اسانس شوید در الگوهای مختلف کشت مخلوط با شنبلیله دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی عملکرد کمی و محتوی اسانس شوید در الگوهای مختلف کشت مخلوط با شنبلیله کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی عملکرد کمی و محتوی اسانس شوید در الگوهای مختلف کشت مخلوط با شنبلیله،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی عملکرد کمی و محتوی اسانس شوید در الگوهای مختلف کشت مخلوط با شنبلیله :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظور بررسی و مقایسه الگوهای مختلف کشت مخلوط ردیفی شوید و شنبلیله بر عملکرد کمی و کیفی شوید ، آزمایشی در مزرعهای واقع در استان آذربایجان غربی-شهرستان نقده در سال زراعی ۹۱-۱۳۹۰ در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار و هشت تیمار به اجرا در آمد. تیمارها شامل کشت مخلوط ردیفی (یک ردیف شوید + یک ردیف شنبلیله) و کشت مخلوط نواری (دو ردیف شوید + یک ردیف شنبلیله، سه ردیف شوید + یک ردیف شنبلیله، دو ردیف شنبلیله + یک ردیف شوید، سه ردیف شنبلیله + یک ردیف شوید، دو ردیف شوید + دو ردیف شنبلیله) و کشت خالص شوید و شنبلیله بودند. نتایج نشان داد که اثر الگوی کشت مخلوط ردیفی با شبنلیله بر عملکرد بیولوژیکی و دانه و درصد اسانس شوید مورد بررسی معنی دار (p0/01) بود. بیشترین عملکرد دانه و بیولوژیکی شوید از کشت مخلوط نواری سه ردیف شوید + یک ردی ف شنبلیله به ترتیب برابر با ۸۶۰ و ۴۸۱۶/۶۷ کیلوگرم در هکتار و کمترین مقادیر عملکرد دانه و بیولوژیکی از کشت مخلوط نواری سه ردیف شنبلیله + یک ردیف شوید به ترتیب برابر با ۵۱۶/۷ و ۳۱۱۹/۳۳ کیلوگرم در هکتار حاصل شد. درصد اسانس در تمامی تیمارهای کشت مخلوط بالاتر از تیمار کشت خالص بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.