مقاله بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره پوست کنجد در پایدارسازی روغن ماهی کیلکا در شرایط ذخیره سازی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره پوست کنجد در پایدارسازی روغن ماهی کیلکا در شرایط ذخیره سازی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره پوست کنجد در پایدارسازی روغن ماهی کیلکا در شرایط ذخیره سازی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره پوست کنجد در پایدارسازی روغن ماهی کیلکا در شرایط ذخیره سازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره پوست کنجد در پایدارسازی روغن ماهی کیلکا در شرایط ذخیره سازی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
یکی از مهمترین روشها جهت جلوگیری از اکسیداسیون، استفاده از آنتی اکسیدانها است. به دلیل اثرات مضر آنتی اکسیدانهای سنتزی، در سالهای اخیر توجه زیادی به آنتی اکسیدانهای طبیعی استخراج شده از گیاهان شده است. در این پژوهش، از پوست کنجد، بعنوان آنتی اکسیدان طبیعی استفاده شد. عصاره گیری از پوست کنجد خشک شده در دمای محیط با حلال الکتی متانول به نسبت (۵:۱) طی ۴۸ ساعت انجام شد. ترکیبات فنولیک و توکوفرولی عصاره پوست کنجد اندازه گیری شد و بترتیب میزان ترکیبات فنولی و توکوفرول برای عصاره بترتیب برابر ۵۴۳۸۲ و ۴۵۱۴۷ میلی گرم بر کیلوگرم بدست آمد. میزان اکسیداسیون و پایداری آن بر مبنای اندازه گیری اعداد اسیدی، پراکسید، کربونیل، بررسی و با نمونه روغن حاوی ۱۰۰ppm آنتی اکسیدان TBHQ، در شرایط یکسان مقایسه شد. نتایج این پزوهش نشان از تأثیر بهتر عصاره در غلظت بالاتر (۱۰۰۰ppm) بود. در شرایط نگهداری، عصاره پوست کنجد، بخوبی توانست نقش یک آنتی اکسیدان را ایفا کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.