مقاله بررسی آلرژن های غذایی گیاهی در پایگاه های داده آلرژن ها
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی آلرژن های غذایی گیاهی در پایگاه های داده آلرژن ها دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی آلرژن های غذایی گیاهی در پایگاه های داده آلرژن ها کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی آلرژن های غذایی گیاهی در پایگاه های داده آلرژن ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی آلرژن های غذایی گیاهی در پایگاه های داده آلرژن ها :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
حدود یک سوم جمعیت جهان از انواع گوناگون آلرزی رنج می برند. آلرژن پروتئین با گلیکوپروتئینی با وزن مولکولی ۱۰ تا ۷۰ کیلو دالتون است. که بوسیله ایمونوگلوبولین E افراد دارای حساسیت شناسایی و سبب بروز علایم مختلف و ایجاد آلرژی می شود. یکی از انواع رایج آلرژی، آلرژی غذایی است. آلرژی غذایی بیشتر در کودکان و در حدود ۱۰ درصد تخمین زده می شود. شیوع آلرژی غذایی متأثر از فرهنگ غذایی کشورهای مختلف است. آلرژن های غذایی در منابع گیاهی و جانوری وجود دارد. تا کنون حدود ۱۶۳۰ آلرژن شناسایی شده است که در منابع مختلف این تعداد متغیر است. این تحقیق با روش توصیفی حلیلی و باهدف بررسی آلرژن های غذایی در پایگاه های داده ای که با هدف معرفی آلرژن ها یا ارزیابی آلرژنیسیته پروتئین های نوترکیب ایجاد شده توسعه یافته اند، شامل SDAP, FARRP, ADFS, Allergome, IUIS, Allermatch با اطلاعات مربوط به سال ۲۰۱۲ میلادی انجام شده است. نتایج نشان می دهد حدود ۴۰۰ منابع آلرژن گیاهی در این پایگاه های داده ثبت شده اند. این داده ها بعضاً دارای اختلاف بوده و بطور کلی قریب ۹۰ درصد هم پوشانی دارند. بیش از ۶۰ درصد پروتئین های آلرژن گیاهی متعلق به سه خانواده بزرگ پروتئینی هستند که عبارتند از: ۱- خانواده بزرگ پروتئینی پرولامین، ۲- خانواده بزرگ پروتئینی کپین و ۳- خانواده پروتئینی مرتبط با پاتوژن ها (PR) گیاهان گندم، بادام زمینی با پروتئین های گروه Ara h، سیب با پروتئین های گروه Mal d، سویا با پروتئین ها گروه Gly m و کیوی با پروتئین های گروه Act d دارای بیشترین پروتئین های آلرژن می باشند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.