مقاله اهمیت و جایگاه بسته بندی ضدمیکروبی در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اهمیت و جایگاه بسته بندی ضدمیکروبی در صنایع غذایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اهمیت و جایگاه بسته بندی ضدمیکروبی در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اهمیت و جایگاه بسته بندی ضدمیکروبی در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اهمیت و جایگاه بسته بندی ضدمیکروبی در صنایع غذایی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
بسته بندی های غذایی بخش جدایی ناپذیری از حفظ معیارهای ایمنی موادغذایی هستند. برای جلوگیری از گسترش فساد و میکروارگانیسم های بیماری زا از طریق مواد غذایی، روش بسته بندی ضد میکروبی می تواند یک راه حل جایگزینی بالقوه باشد که یک نوع روش بسته بندی فعال است و منجر به ممانعت یا به تأخیر انداختن رشد میکروارگانیسم های بیماری زا بسته بندی ها و ماه غذایی می گردد. به جای مخلوط کردن ترکیبات ضد میکروبی به طور مستقیم به غذا، گنجاندن آنها را در داخل فیلم اجازه می دهد تا اثر عملکردی بهتری در سطح مواد غذایی- جایی که در آنر شد میکروبی بیشتر است- دیده شود. بسته بندی ضد میکروبی تا حدی زیادی می تواند بعنوان یک فناوری بحث برانگیز تا حد زیادی می تواند بعنوان یک فناوری بحث برانگیز مورد توجه قرار گیرد که اثر ویژه ای بر افزایش مدت زمان نگهداری مواد غذایی و ایمنی کیفیت موا غذایی دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.