مقاله ارزیابی ژنوتیپ های گندم نان با روش تجزیه مولفه های اصلی در شرایط نرمال و خشکی مازندران


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی ژنوتیپ های گندم نان با روش تجزیه مولفه های اصلی در شرایط نرمال و خشکی مازندران دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی ژنوتیپ های گندم نان با روش تجزیه مولفه های اصلی در شرایط نرمال و خشکی مازندران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی ژنوتیپ های گندم نان با روش تجزیه مولفه های اصلی در شرایط نرمال و خشکی مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی ژنوتیپ های گندم نان با روش تجزیه مولفه های اصلی در شرایط نرمال و خشکی مازندران :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
تجزیه مولفههای اصلی یکی از روشهای تخمین تنوع ژنتیکی زنوتیپها در گندم میباشد. با استفاده از این روش که در دو محیط تنش خشکی و نرمال در محیط تنش با استفاده از روش تجزیه مولفه های اصلی ۴ مولفه با در نظر گرفتن عملکرد ، ۶۸/۴۵ درصد تغییرات داده ها را توجیه کردند. نتایج حاصل از ضرایب عاملی نشان دهنده اهمیت همه صفات به جز فواصل میان گره ها بود اما در شرایط نرمال ۶ مولفه اصلی ۶۸/۶ درصد تغییرات داده ها را با در نظر گرفتن عملکرد توجیه کردند که نتایج، اهمیت ارتفاع گیاه، طول و قطر ساقه، عملکرد دانه و بیوماس را نشان دادند. با توجه به عملکرد ژنوتیپها بر حسب گرم در متر مربع در محیط تنش خشکی، ۲۱ژنوتیپ متحمل، ۱۷ ژنوتیپ نیمه متحمل، ۲۴ ژنوتیپ نیمه حساس و ۷۳ ژنوتیپ حساس شناسایی شده اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.