مقاله اندازه گیری و تعیین آرومای موجود در پنیر با استفاده ازSPME- GC/MS


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اندازه گیری و تعیین آرومای موجود در پنیر با استفاده ازSPME- GC/MS دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اندازه گیری و تعیین آرومای موجود در پنیر با استفاده ازSPME- GC/MS  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اندازه گیری و تعیین آرومای موجود در پنیر با استفاده ازSPME- GC/MS،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اندازه گیری و تعیین آرومای موجود در پنیر با استفاده ازSPME- GC/MS :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
این مقاله مروری کاربرد SPME- GC/MS در تعیین آرومای موجود در پنیر می باشد. با توجه به اهمیت آروما در پنیر، روش های دقیق و حساس مختلفی جهت تعیین آنها به کار گرفته شده است که در این بین روش SPME- GC/MS یکی از حساس ترین و دقیق ترین روش هاست که با سرعت بالایی انجام می گیرد و دارای کارایی بیشتری نسبت به روش های دیگر می باشد. در این تحقیق، روش کار دستگاه SPME-GC/MS برای تعیین آرومای پنیر بررسی می گردد. در این روش یک گرم از نمونه را وزن نموده، به ویال های ۲۰ میلی لیتری دارای درب مقاوم در برابر عبور گاز قرار می گیرد، پس از طی این زمان فیبر میکرو استخراج فاز جامد (SPME) با مشخصات: Fibre carboxenTM / polydimethyl Siloxane 85m با دمای ۵۰C در زمان ۲۰ دقیقه در داخل نمونه قرار داده تا گازهای متساعد شده در قسمت فوقانی نمونه جذب آن گردد. سپس فیبر دستگاه کاروماتوگرافی گازی قرار گیرد سپس فیبر SPME وارد قسمت تزریق گاه دستگاه GC/MS با لوله مویین ( ۳۰m × ۰۳۲mm × ۰۵ m) و گاز حامل هلیوم شده و طی مدت زمان کوتاهی با رسم منحنی کروماتوگرافی ترکیبات آلدئیدی، اسیدی، کتونی، استری، الکلی اندازه گیری می شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.