مقاله کاربرد پلاسمای سرد در صنعت غذا


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد پلاسمای سرد در صنعت غذا دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد پلاسمای سرد در صنعت غذا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد پلاسمای سرد در صنعت غذا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد پلاسمای سرد در صنعت غذا :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
در کنار روش‌های مرسوم فراوری مواد غذایی، روش‌های جدیدی معرفی شده‌اند که یکی از انواع این تکنیک‌ها پلاسمای سرد است. گاز پلاسما ترکیبی از واسطه‌های فعال شیمیای است که جهت غیرفعال‌سازی میکروارگانیسم‌ها بعد از بسته‌بندی مواد غذایی کاربرد دارد. هدف از این مقاله بررسی بکارگیری روش پلاسما در شرایط اتمسفری در صنعت غذا می‌باشد. فرایند پلاسمای سرد، زیرمجموعه‌ای از تکنیک فرایندهای اکسیداسیون پیشرفته است که روشی ایمن در فرآوری مواد غذایی است. آشناسازی با این روش به منظور ایجاد انگیزه در پژوهش و استفاده از تکنولوژی پلاسما در صنعت غذا می‌تواند گام مهمی در پیشرفت علوم و صنایع غذایی باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.