مقاله بررسی اثر تغذیه بر کارایی انتقال مجدد ماده خشک در گندم در شرایط آب و هوایی خوزستان


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
19 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر تغذیه بر کارایی انتقال مجدد ماده خشک در گندم در شرایط آب و هوایی خوزستان دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر تغذیه بر کارایی انتقال مجدد ماده خشک در گندم در شرایط آب و هوایی خوزستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر تغذیه بر کارایی انتقال مجدد ماده خشک در گندم در شرایط آب و هوایی خوزستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر تغذیه بر کارایی انتقال مجدد ماده خشک در گندم در شرایط آب و هوایی خوزستان :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
توجه به بهبود زراعت گندم و معین نمودن مسائل تغذیه ای آن بویژه با کاربرد انواع مختلف کودهای غیرشیمیایی و کمبود اطلاعات در این زمینه ضرورت بررسی در این زمینه را نشان میدهد. بدین منظور آزمایشی با هدف بررسی تأثیر کودهای شیمیایی و کودهای بیولوژیک و آلی (شامل کود اوره، مرغی غنی شده، ویناس نیشکر، نانوکلات آهن، نانوکلات کلسیم، بیس هیومیک، بارافشان، فلورا، اپکس و چتنا) بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم رقم چمران در منطقه ملاثانی استان خوزستان اجرا گردید. این مطالعه به صورت طرح بلوک کامل تصادفی در سه تکرار انجام شد. سطوح مختلف کودی طبق توصیه های مطالعه های پیشین و یا توصیه های فنی شرکتهای تولید کننده اعمال گردید. نتایج نشان داد که کود مرغی غنی شده و ویناس نیشکر گرچه کمترین میزان انتقال مجدد ماده خشک را داشتند ولی بیشترین تأثیرگذاری را بر روی صفات کمی و کیفی محصول گذاردند. به گونهای که با تأمین کافی نیاز غذایی گیاه ضمن ایجاد بیشترین سطح سبز بیشترین ماده خشک ساقه و ریشه را ایجاد نمودند. کارایی ضعیف این دو ماده اخیر در انتقال مجدد مواد بدلیل محدودیت مخزن (دانه) میباشد. این دو کود زیست توده زیادی تولید کرده و بدلیل محدودیت ذخیره ای دانه ها فقط مقدار کمی از آن به دانه منتقل شد و این میزان انتقال بطور نسبی بیش از کود شیمیایی بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.