مقاله پوشش ه ای خوراکی پلی ساکاریدی و بررسی ویژگی های مربوط به آنها


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
17 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پوشش ه ای خوراکی پلی ساکاریدی و بررسی ویژگی های مربوط به آنها دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پوشش ه ای خوراکی پلی ساکاریدی و بررسی ویژگی های مربوط به آنها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پوشش ه ای خوراکی پلی ساکاریدی و بررسی ویژگی های مربوط به آنها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پوشش ه ای خوراکی پلی ساکاریدی و بررسی ویژگی های مربوط به آنها :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
لایه ها و پوشش های خوراکی به دلیل مزیت هایی که نسبت به لایه های مصنوعی دارند از قبیل امکان استفاده ی آنها به عنوان مواد بسته بندی خوراکی، در سال های اخیر مورد توجه زیاد قرار گرفته اند. این لایه ها و پوشش های خوراکی در مقایسه با مواد بسته بندی قدیمی تر و ناسازگار با محیط زیست، بازیافت پذیری بیشتری داشته و می تواند جایگزین لایه های پلیمری مصنوعی شوند که این امر می تواند به کاهش آلودگی محیط زیست کمک کند. پوش های خوراکی به صورت لایه نازکی از مواد تعریف می شوند که قابل خوردن و بالقوه بوده و مانند سدی در برابر انتقال رطوبت، اکسیژن، دی اکسید کربن، لیپید، طعم و آرما میان محتویان غذایی و محیط اطراف عمل می کنند. همچنین این لایه ها می توانند به صورت حامل عوامل ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی عمل کنند. به همین دلیل دانشمندان مواد جدید تری ارائه کرده و مشخصات آنها را کشف کرده اند که بسیاری از آنها برگرفته از منابع طبیعی فراوان هستند که در گذشته مواد زائد تلقی شده اند. هدف از اینمقاله فراهم کردن مقدمه ای مفصل در مورد لایه ها و پوشش های خوراکی پلی ساکاریدی به همراه ارائه توصیفی از مواد مناسب و مرور ویژگی ها و شرح کاربرد و مصارف احتمالی آنها است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.