مقاله عکس العمل کیفی ارقام ذرت دانه ای به ورمی کمپوست


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله عکس العمل کیفی ارقام ذرت دانه ای به ورمی کمپوست دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله عکس العمل کیفی ارقام ذرت دانه ای به ورمی کمپوست  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عکس العمل کیفی ارقام ذرت دانه ای به ورمی کمپوست،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله عکس العمل کیفی ارقام ذرت دانه ای به ورمی کمپوست :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
آزمایشی فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار به منظور مطالعه اثر کود زیستی ورمی کمپوست بر خصوصیات کیفی ارقام ذرت دانه ای، در ایستگاه سراب چنگائی خرم آباد به اجرا درآمد. فاکتور رقم شامل سه رقم سینگل کراس های ۶۷۷،۷۰۴ و ۵۸۰ و فاکتور کود شامل سه نوع کود شیمیائی، ورمی کمپوست و تلفیق شیمیائی با ۵۰% ورمی کمپوست بود. اثر رقم و نوع کود بر درصد روغن، پروتئین و خاکستر دانه ذرت معنی دار نبود، اما بر عملکرد این سه صفت معنی دار بود. بیشترین عملکرد روغن و میزان خاکستر (به ترتیب ۲۵۰/۴ و ۱۳۵/۸ کیلوگرم در هکتار) از رقم دیررس ذرت ۷۰۴ و بیشترین عملکرد پروتئین (۹۸۵/۳ کیلوگرم در هکتار) از رقم متوسط رس ۶۷۷ بدست آمد. مصرف کود شیمیائی موجب تولید حداکثر میزان روغن، پروتئین و خاکستر (به ترتیب،۱۰۴۶/۵،۲۸۷ و ۱۳۱/۹ کیلوگرم در هکتار) در دانه ذرت گردید.عملکرد این صفات کیفی با مصرف تنهای ورمی کمپوست حداقل بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.