مقاله تعیین و ارزیابی میزان آلودگی میکروبی کباب خام و پخته در واحدهای مواد غذایی سطح عرضه در بوشهر در سال ۱۳۹۰


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین و ارزیابی میزان آلودگی میکروبی کباب خام و پخته در واحدهای مواد غذایی سطح عرضه در بوشهر در سال ۱۳۹۰ دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین و ارزیابی میزان آلودگی میکروبی کباب خام و پخته در واحدهای مواد غذایی سطح عرضه در بوشهر در سال ۱۳۹۰  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین و ارزیابی میزان آلودگی میکروبی کباب خام و پخته در واحدهای مواد غذایی سطح عرضه در بوشهر در سال ۱۳۹۰،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین و ارزیابی میزان آلودگی میکروبی کباب خام و پخته در واحدهای مواد غذایی سطح عرضه در بوشهر در سال ۱۳۹۰ :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
زمینه: بیماری ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده همواره یکی از مشکلات موجود در سراسر جهان بوده است. در این میان تنوع غذاهای گوشتی و فراوری هایی که بر روی آنها انجام می گیرد زمینه را برای آلودگی توسط بسیاری از میکروارگانیسم ها فراهم می نماید. در میان غذاهای رایج که مورد پذیرش ذائقه اکثر مردم می باشد می توان از کباب نام برد. مراکز نمونه برداری وابسته به وزارت بهداشت معمولاً از فراورده های خام نمونه برداری می نمایند. در حالی که این نمونه ها معمولاً به صورت خام مصرف نمی گردند و پخته می شوند. هدف از این مطالعه بررسی تعیین میزان آلودگی میکروبی نمونه های کباب خام نسبت به حد مجاز آن در استاندارد ایران در مقایسه با همان نمونه ها پس از پختن می باشد. مواد و روش ها: ۲۰۰ نمونه کباب خام و پخته از واحدهای غذایی در شهر بوشهر به صورت کاملاً تصادفی تهیه می گردد و سپس به آزمایشگاه کنترل مواد غذایی ارسال می گردد و مطابقه با استانداردهای تدوین میکروبی انجام پذیرفت. یافته ها: با توجه به آزمون های میکروبی انجام شده اکثر نمونه های کباب پخته بجز ۶% درصد قابل مصرف تشخیص داده شدند و از صد نمونه کباب خ ام ۷۹% (۷۸ نمونه) به دلیل آلودگی غیر قابل مصرف بودند، ۴% از نمونه های ک باب خام به دلیل وجود سالمونلا و ۷% به دلیل وجود استاف آرئوس، ۵% به دلیل وجود کپک و بقیه موارد به دلیل وجود میکروارگانیسم های مضر دیگر غیرقابل مصرف بودند. نتیجه گیری: با توجه به نتایج ارائه شده به اداره نظارت بر مواد غذایی و مراکز بهداشتی دانشگاه جهت کنترل سیستماتیک پیشنهاد می شود که با توجه به عدم مصرف کباب به صورت خام و از بین رفتن آلودگی احتمالی میکروبی به هنگام پختن، از نمونه گیری کباب به شکل خام اجتناب شود و با توجه به چند مورد آلودگی کباب پخته، ناظرین بهداشتی باید مراحل نگهداری و سرو بعد از پخته شدن کباب خام را پایش و نظارت کنند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.