مقاله بررسی اثر آللوپاتیکی کلزا بر شاخص های جوانه زنی سویا


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر آللوپاتیکی کلزا بر شاخص های جوانه زنی سویا دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر آللوپاتیکی کلزا بر شاخص های جوانه زنی سویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر آللوپاتیکی کلزا بر شاخص های جوانه زنی سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر آللوپاتیکی کلزا بر شاخص های جوانه زنی سویا :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
در میان گیاهان زراعی کلزا به عنوان یک گیاه شاخص، حاوی ترکیبات آللوشیمیایی به نام گلوکوزینولاتی است، که تنها در شرایط خاصی آزاد شده و بر جوانه زنی و رشد سایرگیاهان اثر میگذارد. هدف از این تحقیق مطالعه اثرات بازدارنده عصاره پوسانده کلزا (رقم اکاپی) طی زمان های مختلف روی شاخص های جوانه زنی سویا( رقم ویلیامز) می باشد. آزمایش به صورت طرح بلوک های کامل تصادفی با ۴ تکرار انجام شد. بذور کلزا در گلدان کشت شدند، پس از مرحله گلدهی ۳۰ گیاه کامل با ۱۰ کیلوگرم از خاک گلدان مخلوط شده و پس از یک ، دو و سه هفته از این مخلوط( پوسانده) عصاره گیری به عمل آمد و ۵ غلظت (۲۵، %، ۵۰%، ۷۵% و ۱۰۰% ) از عصاره تهیه شد.سپس ۲۰ میلیلیتر از هر غلظت به محیط کشت سویا که شامل ۵۰ عدد بذر بود اضافه شد.نتایج نشان داد که عصاره پوسانده هفته اول اثر بازدارنده بیشتری نسبت به هفته های دیگر بر درصد جوانه نرمال ، متوسط زمان لازم برای جوانه زنی، شاخص بنیه طولی گیاهچه و شاخص بنیه وزنی گیاهچه داشته است. همچنین غلظت ۱۰۰% عصاره بر شاخص های جوانه زنی اثر بازدارنده بیشتری داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.