مقاله امکان سنجی استفاده از پردازش تصویر و رگرسیون خطی در پیش بینی میزان روغن و رطوبت دونات


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله امکان سنجی استفاده از پردازش تصویر و رگرسیون خطی در پیش بینی میزان روغن و رطوبت دونات دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله امکان سنجی استفاده از پردازش تصویر و رگرسیون خطی در پیش بینی میزان روغن و رطوبت دونات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله امکان سنجی استفاده از پردازش تصویر و رگرسیون خطی در پیش بینی میزان روغن و رطوبت دونات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله امکان سنجی استفاده از پردازش تصویر و رگرسیون خطی در پیش بینی میزان روغن و رطوبت دونات :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
برای تعیین میزان جذب روغن و دفع رطوبت هنگام سرخ کردن دونات، آزمایشات زمان بری باید انجام شود. در این پژوهش امکان استفاده از پردازش تصویر جهت پیش بینی میزان روغن و رطوبت دونات به عنوان یک روش سریع و غیر مخرب مورد بررسی قرار گرفته است. نمونه های دونات در دمای ۱۸۰C و در چهار سطح زمانی (۰، ۲، ۴ و ۶ دقیقه) سرخ شدند. عملیات تصویر گیری و پردازش تصویر به منظور استخراج پارامترهای رنگی انجام شد. نرم افزار Image J برای پردازش تصاویر دونات و تبدیل فضای رنگی RGB به *L*a*b مورد استفاده قرار گرفت و از رگرسیون خطی و نرم افزار spss جهت تعیین بهترین حالت ارتباط بین پارامترهای رنگی و میزان رطوبت و روغن دونات استفاده شد. آنالیز آماری داده ها نشان می دهد که با افزایش زمان سرخ کردن، میزان رطوبت دونات کاهش و مقدار روغن آن افزایش می یابد. علاوه بر این نتایج نشان داد که میزان رطوبت با پارامترهای رنگی *L و *b و همچنین مقدار روغن دونات با پارامتر *b همبستگی دارد. محتوای رطوبت و روغن نمونه ها به ترتیب با (۰/۹۸R(2 و ۰/۹۷ پیش بینی شد. این پژوهش نشان می دهد که به استفاده از ماشین های بننایی و پردازش تصویر به عنوان روشی سریع می توان امکان تعیین میزان جذب روغن و دفع رطوبت دونات در حین سرخ شدن را فراهم نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.