مقاله تعیین میزان پتاسیم و سدیم بنزوات در سس مایونز با برندهای مختلف به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) و مقایسه آن با روش اسپکتروفتومتری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تعیین میزان پتاسیم و سدیم بنزوات در سس مایونز با برندهای مختلف به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) و مقایسه آن با روش اسپکتروفتومتری دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تعیین میزان پتاسیم و سدیم بنزوات در سس مایونز با برندهای مختلف به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) و مقایسه آن با روش اسپکتروفتومتری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین میزان پتاسیم و سدیم بنزوات در سس مایونز با برندهای مختلف به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) و مقایسه آن با روش اسپکتروفتومتری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تعیین میزان پتاسیم و سدیم بنزوات در سس مایونز با برندهای مختلف به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) و مقایسه آن با روش اسپکتروفتومتری :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
پتاسیم سوربات و سدیم بنزوات از جمله مواد نگهدارنده هستند که در سالهای اخیر بطور وسیعی در صنعت غذا برای جلوگیری از فساد و رشد باکتری، کپک و مخمر در مواد غذایی از آنها استفاده می شود. هدف از این تحقیق تعیین مقدار این نگهدارنده ها در سس مایونز به دو روش اسپکتروفتومتر UV و HPLC و م قایسه این دو روش بوده است. نتایج نشان داد که با روش HPLC می توان مقادیر اندک سدیم بنزوات و پتاسیم سوربات را در نمونه سس مایونز، با حذف تداخل ترکیباتی که ممکن است در ناحیه طیف UV بنزوات و سوربات در روش اسپکتروفتومتر جذب داشته باشند، اندازه گیری کرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.