مقاله اندازه گیری ویتامین ث در نمونه های غذایی با استفاده حس گرهای الکتروشیمیایی اصلاح شده با نانومواد
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اندازه گیری ویتامین ث در نمونه های غذایی با استفاده حس گرهای الکتروشیمیایی اصلاح شده با نانومواد دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اندازه گیری ویتامین ث در نمونه های غذایی با استفاده حس گرهای الکتروشیمیایی اصلاح شده با نانومواد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اندازه گیری ویتامین ث در نمونه های غذایی با استفاده حس گرهای الکتروشیمیایی اصلاح شده با نانومواد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اندازه گیری ویتامین ث در نمونه های غذایی با استفاده حس گرهای الکتروشیمیایی اصلاح شده با نانومواد :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
در این کار نانوکامپوزیت نانولوله کربنی/نانوذره اکسید روی با استفاده از روش رسوب دهی مستقیم سنتز شد. در ادامه با استفاده ازنانوکامپوزیت سنتزی و مایع یونی ۱ -متیل- ۳-بوتیل ایمیدازولینیوم برماید حسگر الکتروشیمیایی حساس تهیه شده و برای اندازه گیری ویتامین ث درنمونه های آب میوه و آب سبزیجات استفاده شد. حسگر اصلاح شده سیگنال الکتروشیمیای ویتامین ث را در پتانسیل ۶۱۰ میلی ولت ظاهر ساخته که نسبت به حسگر اصلاح نشده حدود ۱۰۰ میلی ولت بهبود در پتانسیل اکسایش را نشان می دهد. حد تشخیص ۰/۰۷ میکرومولار برای ویتامین ث درسطح این حسگر اصلاح شده حاصل شده است. در نهایت حسگر اصلاح شده برای آنالیز ویتامین ث در نمونه آب میوه، آب سبزیجات و قرص هایمکمل استفاده شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.