مقاله تعیین میزان آلودگی میکروبی شیرینی های تر در واحدهای عرضه در شهرستان لردگان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تعیین میزان آلودگی میکروبی شیرینی های تر در واحدهای عرضه در شهرستان لردگان دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تعیین میزان آلودگی میکروبی شیرینی های تر در واحدهای عرضه در شهرستان لردگان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین میزان آلودگی میکروبی شیرینی های تر در واحدهای عرضه در شهرستان لردگان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تعیین میزان آلودگی میکروبی شیرینی های تر در واحدهای عرضه در شهرستان لردگان :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
با توجه به این که آلودگی های ناشی از مواد غذایی یکی از راه های شایع مسبب انواع بیماریها می باشد و هزینه های زیادی صرف درمان چنین بیماریهایی می شود، لذا شیرینی های تر بعنوان یک ماده غذایی پرمصرف به لحاظ مواد تشکیل دهنده و شرایط ساخت و نگهداریشان، امکان زیادی برای آلوده شدن به انواع میکروبها را دارا می باشند. هدف: بررسی تعیین آلودگی میکروبی در شیرینی های تر مصرفی شهرستان لردگان می باشد. روش بررسی: ۹۰ نمونه شیرینی تر از واحدهای قنادی سه شهر لردگان، فلارد و خانمیرزا واقع در شهرستان لرگان به صورت کاملاً تصادفی تهیه شد و طبق معیارهای استاندارد ملی ایران، بررسی میزان و نوع آلودگی میکروبی ا نجام گردید. نتایج: در این بررسی مشخص گردید که ۶۳۳ درصد از کل نمونه های شیرینی تر سه شهر لردگان، فلارد و خانمیرزا به میکروب های مختلف آلوده می باشند. که این امر نشان دهنده شرایط غیربهداشتی کارگاههای تولید کننده این ماده غذایی و عدم رعایت نکات بهداشتی در هنگام ار و نگهداری این محصول است. بیشترین آلودگی مربوط به مخمرها و باکتریهای آنتروباکتریاسه بوده است. البته شایان ذکر است که در این بررسی هیچ موردی از باکتری سالمونلا در این نمونه ها جدا نگردیده است. همچنی بررسی ها نشان دادند که بیشترین میزان آلودگی مربوط به شهر فلارد (آلودگی ۸۰ درصدی) و کمترین آلودگی مربوط به شهر لردگان (آلودگی ۵۳۳ درصدی) بوده است. نتیجه گیری: رعایت موارد بهداشتی در خصوص تهیه و نگهداری مواد غذایی بخصوص شیرینی تر توسط شرکت ها و کارخانه های تولید مواد غذایی و نیز انجام نظارت بیشتر و بهتر توسط مراکز بهداشتی از ضروریات سلامت جامعه می باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.