مقاله تعیین مقاومت ضد میکروبی گونه های لیستریا جدا شده از نمونه های ناگت مرغ در استان اصفهان


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین مقاومت ضد میکروبی گونه های لیستریا جدا شده از نمونه های ناگت مرغ در استان اصفهان دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین مقاومت ضد میکروبی گونه های لیستریا جدا شده از نمونه های ناگت مرغ در استان اصفهان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین مقاومت ضد میکروبی گونه های لیستریا جدا شده از نمونه های ناگت مرغ در استان اصفهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین مقاومت ضد میکروبی گونه های لیستریا جدا شده از نمونه های ناگت مرغ در استان اصفهان :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
لیستریوزیس بیماری است که در افراد با سیستم ایمنی ضعیف، کودکان و سالخوردگان بیماری شدیدی ایجاد می کند.لیستریا مونوسیتوژنزیکی از پاتوژن های مهم انسانی است که غالباً از طریق غذا منتقل می شود و از این میان، غذاهای آماده به مصرف، پتانسیل بالاتری برای آلودگی بهلیستریا را دارند. در این مطالعه در ارتباط با مقاومت گونه های لیستریا به ۹ عامل ضد میکروبی، از مجموع ۴۲۰ نمونه ناگت مرغ بیشترین مقاومت ضد میکروبی نسبت به نالیدیکسیک اسید (۸۵/۷ درصد) و به دنبال آن سیپروفلوکساسین (۴۲/۸ درصد) بود. همچنین کل گونه های لیستریای جدا شده نسبت به ونکومایسین، جنتامایسین و کلرامفنیکل حساس بودند. نتایج این مطالعه، خطر بالقوه آلودگی به لیستریا را در افرادی که غذاهای آماده به مصرف و ناگت مرغ مصرف می کنند، آشکار می کنند. مطالعات بیشتر در زمینه وضعیت آلودگی به این پاتوژن در سایر مواد غذایی آماده به مصرف پیشنهاد می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.