مقاله تعیین عمر ماندگاری و خصوصیات کیفی دانه های انار بسته بندی شده تحت اتمسفر اصلاح شده


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین عمر ماندگاری و خصوصیات کیفی دانه های انار بسته بندی شده تحت اتمسفر اصلاح شده دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین عمر ماندگاری و خصوصیات کیفی دانه های انار بسته بندی شده تحت اتمسفر اصلاح شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین عمر ماندگاری و خصوصیات کیفی دانه های انار بسته بندی شده تحت اتمسفر اصلاح شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین عمر ماندگاری و خصوصیات کیفی دانه های انار بسته بندی شده تحت اتمسفر اصلاح شده :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
تولید دانه های انار آماده مصرف روشی مناسب برای حل مشکل تازه خوری میوه انار می باشدف ولی چنین محصولی فسادپذیری بالا و عمر ماندگاری کوتاهی دارد. در این مطالعه اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات کیفی و عمرماندگاری دانه های انار آماده مصرف بررسی گردید. دانه های انار در بسته های پلی اتیلنی سوراخ دار بسته بندی شده و در دمای معین نگهداری گردید. طی نگهداری، تغییرات گاز فضای خالی بسته، اسیدیته، pH، مواد جامد محلول و پوسیدگی ظاهری تعیین شد. نتایج نشان داد که طی نگهداری، غلظت اکسیژن در داخل بسته و اسیدیته دانه های انار کاهش و غلظت دی اکسید کربن افزایش می یابد. میزان pH دانه های انار در روزهای اول نگهداری افزایش ولی در ادامه با افزایش غلظت دی اکسید کربن کاهش یافت. میزان مواد جامد محولل دانه های انار طی نگهداری تغییر معنی داری نداشت. پوسیدگی ظاهری دردمای ۱۰ درجه سانتیگراد در روز هفتم مشاهده و تا روز نهم به شدت گسترش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.