مقاله مطالعه اثر شوری بر برخی صفات جوانه زنی گوجه فرنگی رقم Chef fallat


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه اثر شوری بر برخی صفات جوانه زنی گوجه فرنگی رقم Chef fallat دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه اثر شوری بر برخی صفات جوانه زنی گوجه فرنگی رقم Chef fallat  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه اثر شوری بر برخی صفات جوانه زنی گوجه فرنگی رقم Chef fallat،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه اثر شوری بر برخی صفات جوانه زنی گوجه فرنگی رقم Chef fallat :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
هدف از این تحقیق بررسی و ارزیابی گوجه فرنگی نسبت به اثرات تنش شوری در مرحله جوانه زنی بذر می باشد . بدین منظور آزمایشی در آزمایشگاه دانشکده کشاورزی دانشگاه جیرفت به صورت طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار انجام پذیرفت .فاکتور مورد مطالعه ۵ سطح شوری (صفر،و۲۵و۵۰و۷۵و۱۰۰ میلی مولار) بر رقم Chef Fallat بود. درصد جوانه زنی با افزایش غلظت نمک کلرید سدیم طی یک روند کلی کاهش مهنی داری در سطح ۵ درصد نشان داد. درصد جوانه زنی در غلظت معینی از نمک مورد مطالعه متفاوت بود به طوری که بذرها در غلظت های بالاتر از ۵۰ میلی مولار محلول کلرید سدیم قادر به جوانه زنی نبودند. سرعت جوانه زنی گوجه فرنگی رقم شف فلات با افزایش غلظت ها ی نمک مورد مطالعه کاهش یافت (P>5%) بیشترین سرعت جوانه زنی بذر در تیمار شاهد (آب مقطر) مشاهده گردید. بیشترین طول ریشه چه و ساقه چه در تیمار ۲۵ میلی مولار بدست آمد و پس از آن در تمام غلظت های نمک های مورد مطالعه در غلطت ۲۵ میلی مولار نمک کلرید سدیم مشاهده گردید و کمترین طول ریشه چه و ساقه چه در غلظت های بالاتر از ۵۰ میلی مولار بدست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.