مقاله انتخاب بهترین سطح تنش شوری به منظور دستیابی به بیشترین محتوای کلروفیلی و فعالیت آنتی اکسیدانی در گیاه دارویی مورد


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله انتخاب بهترین سطح تنش شوری به منظور دستیابی به بیشترین محتوای کلروفیلی و فعالیت آنتی اکسیدانی در گیاه دارویی مورد دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله انتخاب بهترین سطح تنش شوری به منظور دستیابی به بیشترین محتوای کلروفیلی و فعالیت آنتی اکسیدانی در گیاه دارویی مورد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله انتخاب بهترین سطح تنش شوری به منظور دستیابی به بیشترین محتوای کلروفیلی و فعالیت آنتی اکسیدانی در گیاه دارویی مورد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله انتخاب بهترین سطح تنش شوری به منظور دستیابی به بیشترین محتوای کلروفیلی و فعالیت آنتی اکسیدانی در گیاه دارویی مورد :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
تنش شوری یکی از مهمترین عوامل کاهش تولیدات محصولات زراعی، باغی و دارویی به شمار می رود. یکی از اهداف مهم در گیاهان دارویی، بالا بردن میزان ترکیبات آنتی اکسیدانی حائز اهمیت در این گیاهان میباشد. به منظور بررسی اثر سطوح مختلف شوری بر میزان کلروفیل و فعالیت آنتی اکسیدانی گیاه مورد Myrtus communis آزمایشی یه صورت طرح بلوک کامل تصادفی در ۴ تیمار شوری (شاهد، ۹،۶ و ۱۲ دسی زیمنس) و ۴ تکرار انجام گرفت. فعالیت آنتی اکسیدانی با دو روش FTC و DPPH اندازه گیری شد. میزان کلروفیل و کاروتنوئید محاسبه گردید. با افزایش میزان شوری از شاهد به تیمار ۶دسی زیمنس از میزان کلروفیل و کارتنوئید برگها به صورت معنی داری کاسته شد اما تفاوت زیادی بین کلروفیل b و a وجود نداشت. بیشترین میزان IC50 نیز در تیمار شاهد مشاهده گردید در حالی که کمترین مقدار آن مربوط به تیمار ۶ دسی زیمنس بود . بنابراین بیشترین فعالیت آنتی اکسیدانی متعلق به تیمار ۶ دسی زیمنس میباشد. با این حال در روش FTC بیشترین فعالیت آنتی اکسیدانی مربوط به تیمار ۹دسی زیمنس بود. بر اساس نتایج این آزمایش میتوان بیان کرد که شوری سبب کاهش کلروفیل ، کارتنوئید و باعث افزایش فعالیت آنتی اکسیدانی گیاه مورد گردیده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.