مقاله تعیین برخی خواص فیزیکی و مکانیکی خیار حین بارگذاری شبه استاتیکی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین برخی خواص فیزیکی و مکانیکی خیار حین بارگذاری شبه استاتیکی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین برخی خواص فیزیکی و مکانیکی خیار حین بارگذاری شبه استاتیکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین برخی خواص فیزیکی و مکانیکی خیار حین بارگذاری شبه استاتیکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین برخی خواص فیزیکی و مکانیکی خیار حین بارگذاری شبه استاتیکی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
هدف: وجود اطلاعاتی در زمینه خواص فیزیکی و مکانیکی محصولات کشاورزی می تواند در طراحی ماشین های مورد نیاز در عملیات کاشت، داشت، برداشت و پس از برداشت مفید باشد. همچنین این اطلاعات در عملیات انتقال، جداسازی، درجه بندی هیدرولیکی، شستشوی میوه ها و سبزی ها، کیفیت سنجی، بسته بندی، نگهداری و فرآوری محصولات کشاورزی کاربرد فراوان دارند. در این تحقیق برخی خواص فیزیکی و مکانیکی خیار جهت پیشبرد اهداف مذکور در راستای ارتقاء فرآوری این محصول تعیین می گردد. مواد و روش ها: در این تحقیق برخی از خواص فیزیکی و مکانیکی ۵۰ عدد خیار رقم روبا تحت شرایط استاندارد و در سه تکرار اندازه گیری شد. خواص فیزیکی خیار شامل جرم، حجم، ابعاد (طول، عرض و ضخامت)، میانگین قطر هندسی، میانگین قطر حسابی، کرویت، دانسیته، نسبت رعنایی، سطح رویه اندازه گیری شد. سپس خواص مکانیکی نمونه ها در هنگام برش و شکست میوه از وسط بعد طولی آن به وسیله دستگاه Zwick/Roll تحت استانداردهای لازم اندازه گیری گردید. نتایج و بحث: میانگین جرم، حجم، ابعاد (طول، عرض و ضخامت)، میانگین قطر هندسی، میانگین قطر حسابی، درصد کرویت، دانسیته، نسبت رعنایی و سطح رویه به ترتیب برابر ۰/۱۷۹, ۰/۹۸ g/cm(3), 31/69%, 58/161 mm, 45/273mm, 25/358mm, 25/626mm, 142/889mm, 64/657(3) g و (۶۴۷۰/۳۰ mm(2 به دست آمد. همچنین در تست شکست میوه خیار مقادیر میانگین حداکثر نیروی لازم برای شکست میوه، نیرو در لحظه شکست میوه، کار انجام شده برای رسیدنب ه ح داکثر نیروی لازم برای شکست میوه، کارانجام شده برای رسیدن به نیرو در لحظه شکست میوه، تغییر شکل میوه هنگام اعمال حداکثر نیرو و تغییر شکل میوه هنگام شکست میوه تحت بارگذاری عمودی به ترتیب برابر ۲۰/۸۵ mm, 664/54 N.mm, 745/73 N.mm, 58/02 N, 59/94 N و ۲۱/۱۴ mm به دست آمد. از طرفی در تست برش برای میوه خیار میانگین حداکثر نیروی لازم برای برش میوه، نیروی پیش فرض در هنگام تغییر شکل، تنش برشی پیش فرض در هنگام تغییر شکل برشی، مقاومت برشی و تغییر شکل برشی در هنگام اعمال حداکثر نیرو به ترتیب برابر با ۰/۰۰۲ N/mm(2), 0/003N/mm(2), 38/15 N, 83/75 N و ۲۲/۵۵ mm به دست آمد. نتیجه گیری کلی: نتایج حاصل از اندازه گیری خواص فیزیکی و مکانیکی خیار در زمینه های طراحی ادوات مربوطه، انتقال، جداسازی، درجه بندیف شستشو، بسته بندی، نگهداری و فرآوری آن کاربرد دشاته و اطلاعات مفیدی در اختیار طراحان، سازندگان، محققان و کارخانجات تولید و فرآوری خیار قرار می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.