مقاله ترکیبات بیواکتیو خرما، تکنولوژی تهیه پودر آن و کاربرد در فرمول شکلات
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ترکیبات بیواکتیو خرما، تکنولوژی تهیه پودر آن و کاربرد در فرمول شکلات دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ترکیبات بیواکتیو خرما، تکنولوژی تهیه پودر آن و کاربرد در فرمول شکلات کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ترکیبات بیواکتیو خرما، تکنولوژی تهیه پودر آن و کاربرد در فرمول شکلات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ترکیبات بیواکتیو خرما، تکنولوژی تهیه پودر آن و کاربرد در فرمول شکلات :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
میوه خرما علاوه بر ترکیبات اصلی موجود در آن که شامل کربوهیدرات، مواد معدنی و فیبرهای رژیمی است حاوی ترکیبات بیواکتیو نظیرآنتوسیانینها، فلاوونوئیدها وکاروتنوئیدها میباشد که نقش مهمی در سلامتی انسان ایفا میکند. همچنین با توجه به مضرات چربی و شکر، مصرفخرما که دارای شکر و چربی پایین میباشد، رواج پیدا کرده است و در محصولات متنوعی از جمله شکلات و شیرینی استفاده می گردد. در اینمطالعه، ترکیبات ۳۴ رقم خرما کشت داده شده در ایران به همراه ترکیبات بیواکتیو موجود در آن و همچنین کاربرد پودر خرما در تولید نوعیشکلات مورد بررسی قرار گرفته است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.