مقاله تحلیلی بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی پنیرهای تولیدی به روش اسیدی کردن مستقیم


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تحلیلی بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی پنیرهای تولیدی به روش اسیدی کردن مستقیم دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیلی بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی پنیرهای تولیدی به روش اسیدی کردن مستقیم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیلی بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی پنیرهای تولیدی به روش اسیدی کردن مستقیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیلی بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی پنیرهای تولیدی به روش اسیدی کردن مستقیم :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
هدف: یکی از سه روش معمول تولید پنیر روش اسیدی کردن مستقیم است. معمولاً پنیرهای اسیدی به لحاظ پروئین و مواد معدنی، غنی تر و لاکتوز کمتری نسبت به پنیرهای معمولی دارند. روشهای اسیدی کردن (با اسید استیک یا استارتر) به طور معنی داری باعث تغییر میزان کلسیم پنیرهای مختلف می شود. در این پژوهش مروری بر ویژی های میکروبی و شیمیایی این پنیرها و عوامل مؤثر بر آنها در مقایسه با پنیرهای معمولی داریم و راندمان و ترکیب شیمیایی میزان تغییرات میکروارگانیسم ها را بررسی خواهیم کرد و در نهایت بهترین شرایط برای بیشترین راندمان را ارائه خواهیم داد. بحث و نتیجه گیری: از ویژگیهای مهم این روش توانایی تولید پنیر با راندمان بالاتر است که عموماً به خ اطر همراه بودن قسمتهای محلول پروتئین کازئین و مواد معدنی بیشتر در لخته این نوع پنیرها است. پنیرهای تولیدی به این روش همچنین دارای خواص منحصر به فرد و احساس دهانیویژه هستند. و عموماً پنیر پیترایی که به طور مستقیم اسیدی شده است بافت نرمتری دارد. و این بافت ویژه در این نوع پنیر باعث می شود ویژگی های ذوب مطلوبی در پنیر به خصوص پنیر پیترا ایجاد کند. یکی از تفاوتهای عمده این نوع پنیرهای بار میکروبی پائینتر و میزان اسیدهای چرب آزاد کمتر آنهاست چون عموماً استارترهایی که استفاده می شوند دارای باکترهای لیپولیتیک و لیپاز هستند باعث تولید اسیدهای چرب آزاد می شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.