مقاله تأثیر نوع بسته بندی و دما بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ترکیبات معطر برنج ایرانی (کامفیروز) در حین نگهداری


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر نوع بسته بندی و دما بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ترکیبات معطر برنج ایرانی (کامفیروز) در حین نگهداری دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر نوع بسته بندی و دما بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ترکیبات معطر برنج ایرانی (کامفیروز) در حین نگهداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر نوع بسته بندی و دما بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ترکیبات معطر برنج ایرانی (کامفیروز) در حین نگهداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر نوع بسته بندی و دما بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ترکیبات معطر برنج ایرانی (کامفیروز) در حین نگهداری :

تعداد صفحات:۲۲
چکیده:
برنج از تیره گندمیان، از خانواده غلات می باشد. کشت آن در ایران بیشتر در استان های شمالی کشور، اصهفان و فارس متداول ا ست. برنج کامفیروز از ارقام بومی استان فارس بوده که در منطقه کامفیروز کشت می شود. مهمترین ویژگی کیفی برنج مربوط است به آندوسپرم نشاسته ای، پروتئین و ۲-استیل -۱- پیرولین که ترکیب اصلی تعیین کننده عطر برنج شناخته شده است. یکی از شرایط نگهداری برنج در انبار حرارت مناسب می باشد و بسته بندی های گوناگون طی شرایط ا نبارمانی تأثیر م تفاوت بر روی خصوصیات فیزیکشیمیایی و عطر برنج دارد. در این تحقیق خصوصیات فیزیکوشیمیایی و همچنین ترکیبات معطر این رقم برنج در شرایط دمایی، ن وع پوشش و در زمان های متفاوت ذخیره سازی، طی آزمایشات مختلف بررسی شد. ترکیبات شیمیایی (پروتئین، خاکستر، چربی، نشاسته، آمیلوز و رطوبت) نمونه های برنج تعیین شد. نمونههای برنج پس از توزین به مقدار یک کیلوگرم در پوشش های پلی اتیلنی و گونی بسته بندی شدند. نمونه ها به مدت ۶ ماه در دماهای ۵، ۲۰ و ۳۵ درجه نگهداری شده و در فواصل زمانی ۲ ماه قدرت جذب آب برنج، مواد جامد، pH و کدورت آب پخت، رنگ و رطوبت برنج اندازه گیری شد. پس از ۶ ماه آزمون های فوق و نیز سختی، چسبندگی، نشاسته، آمیلوز و ترکیبات معطر برنج مورد ارزیابی قرار گرفت. با گذشت زمان سختی بافت، کدورت آب پخت، pH و مقدار مواد جامد آب پخت افزایش یافته در صورتی که میزان رطوبت، چسبندگی و قدرت جذب آب کاهش پیدا کرد. نتایج نشان داد که در بسته بندی های پلی اتیلن (PE) با گذشت زمان، میزان رطوبت، چسبندگی، pH و قدرت جذب آب بیشتر از بسته بندی های (g) گونی بوده و بقیه موارد در بسته بندی گونی بیشتر بود. دمای بالاتر باعث تغییرات بیشتر نسبت به دمای پائین تر در خ واص کیفیتی برنج گردید که باعث زوال کیفیت دانه های برنج در طول زمان نگهداری می شود. مقایسه دماهای نگهداری نشان داد که دمای بالاتر باعث افزایش سختی (Hardness) و کاهش چسبندگی بافت (Adhessiveness)، افزایش pH و پارامتر *E رنگ می شود. نتایج بدست آمده نشان داد که محتوای رطوبت، قدرت جذب آب و پارامترهای *L (میزان روشنایی) و *W (سفیدی) در دمای بالای نگهدرای کاهش یافته است. استفاده از پوشش های پلی اتیلن برای بسته بندی به منظور افزایش کیفیت برنج کامفیروز و دمای پائین تر در زمان نگهداری توصیه می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.