مقاله بررسی نشت الکترولیتها و پراکسیداسیون لیپیدهای غشا، شاخصی برای ارزیابی میزان تحمل به سرمای دیررس بهاره در ارقام گندم نان (Triticum aestivum)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی نشت الکترولیتها و پراکسیداسیون لیپیدهای غشا، شاخصی برای ارزیابی میزان تحمل به سرمای دیررس بهاره در ارقام گندم نان (Triticum aestivum) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی نشت الکترولیتها و پراکسیداسیون لیپیدهای غشا، شاخصی برای ارزیابی میزان تحمل به سرمای دیررس بهاره در ارقام گندم نان (Triticum aestivum)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نشت الکترولیتها و پراکسیداسیون لیپیدهای غشا، شاخصی برای ارزیابی میزان تحمل به سرمای دیررس بهاره در ارقام گندم نان (Triticum aestivum)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی نشت الکترولیتها و پراکسیداسیون لیپیدهای غشا، شاخصی برای ارزیابی میزان تحمل به سرمای دیررس بهاره در ارقام گندم نان (Triticum aestivum) :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
وجود روشی موثر برای ارزیابی ارقام متحمل به تنش سرمای دیررس بهاره اهمیت زیادی دارد. سرمایی که در بهار با شروع رشد گندم و همزمان با مرحله رشدی حساس گیاه (مرحله گلدهی) اتفاق میافتد، سرمای دیررس بهاره نامیده میشود. پژوهش حاضر با القای تنش در مرحله گلدهی، اثرات آن را در ارقام رایج بوسیله صفات فیزیولوژیک مرتبط با غشای سولی بررسی مینماید. شبیه سازی تنش در مقیاس زادوکس ۶۸-۵۰، به روش آزمایشگاهی انجام گرفت. نشت الکترولیتها به روش Bertin و همکاران ( ۱۹۹۶ ) و پراکسیداسیون لیپیدها بهروش De vos و همکاران ( ۱۹۹۱ ) انجام شد. تجزیه واریانس صفت نشت الکترولیتها نشان داد، سطوح تنش سرمای دیررس بهاره و اثر متقابل رقم در سطوح تنش اختلاف معنیداری در سطح ۵% دارند. ارقام بزوستایا و زارع بیشترین پایداری غشا را در سطوح دمایی مختلف نسبت به سایر ارقام و رقم آذر ۲ ناپایداری بیشتری را دارد. تجزیه واریانس صفت پراکسیداسیون لیپیدها نشان داد، ارقام اختلاف معنیداری در سطح احتمال ۱% دارند و مقایسه میانگین آنها را به ۲ گروه تقسیم نمود. با توجه به نتایج تجزیه کلاستر ارقام به چهار گروه تقسیم شدند که سبلان و آذر ۲ در گروه حساس، اروم در گروه نیمه حساس، زارع و بزوستایا در گروه نیمه متحمل و پیشگام در گروه متحمل قرار گرفتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.