مقاله بررسی وضعیت ماده معطر استیل پیرولین ارقام تجاری و محلی برنج در ایران


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی وضعیت ماده معطر استیل پیرولین ارقام تجاری و محلی برنج در ایران دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی وضعیت ماده معطر استیل پیرولین ارقام تجاری و محلی برنج در ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی وضعیت ماده معطر استیل پیرولین ارقام تجاری و محلی برنج در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی وضعیت ماده معطر استیل پیرولین ارقام تجاری و محلی برنج در ایران :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
عطر و طعم برنج از ویژگی های مهم و تعیین کننده کیفیت خوراکی برنج است. در بین همه ترکیبات معطر شناخته شده، ماده ۲- استیل-۱- پیرولین (۲AP) یکی از ترکیبات اصلی عطر برنج معرفی شده است که تحت کنترل ژن آروما، fgr، می باشد. در تحقیق حاضر ۲۰ رقم مختلف برنج از نظر وجود ماده ۲AP در لایه آلورن آنها مورد بررسی قرار گرفت. وضعیت ماده معطر ۲AP در ارقام مورد بررسی، از واکنش آن با معرف ۲ و ۴- دی نیترو فنیل هیدرازین بررسی گردید. رقم های شمیم ممسنی، چمپای یاسوج، چمپای لوداب، دم سیاه، کامفیروز، دولار، هاشمی، عنبر بو، موسی طارم ، سالاری، طارم محلی، ۳۰۴ ، لنجان و حسن سرایی در گروه برنج های عطری و رقم های غریب، آمل ۳، خزر، نعمت، شفق ممسنی، و شهری لوداب در گروه برنج های غیر عطری قرار گرفتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.