مقاله تأثیر فرایندهای مختلف بر رشد و غیر فعال سازی میکروبی در مواد غذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر فرایندهای مختلف بر رشد و غیر فعال سازی میکروبی در مواد غذایی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر فرایندهای مختلف بر رشد و غیر فعال سازی میکروبی در مواد غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر فرایندهای مختلف بر رشد و غیر فعال سازی میکروبی در مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر فرایندهای مختلف بر رشد و غیر فعال سازی میکروبی در مواد غذایی :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
آلودگی به میکروارگانیسم ها همیشه هنگام برداشت محصولات و فرایندهای مواد غذایی رخ میدهد. روده حیوانات، هوا، خاک، فاضلاب و آب از منابع مهم آلودگی می باشند. فرایندهای مختلف و تکنیک های نگهداری برای حذف، کاهش و یا کنترل رشد میکروبی در سطح ایمن برای جلوگیری یا کاهش بیماریها و فساد ناشی از مصرف مواد غذایی به کار می رود. آگاهی از عوامل مطلوب و یا بازدارنده رشد میکروارگانیسم ها شامل مواد مغذی، اسیدیته، دما، زمان، اکسیژن و رطوبت در اصول فساد و نگهداری مواد غذایی حایز اهمیت می باشد. با بررسی و مقایسه فرایندهای مختلف شامل فرایند حرارتی ، کنسرو کردن، خشک کردن، سرد کردن و منجمد کردن، تشعشع، فشار هیدروستاتیک و روش های نگهداری ترکیبی در غیر فعال سازی میکروارگانیسم ها، به منظور کاهش افت کیفیت مواد غذایی، ترکیبی از چند روش نگهداری در فرایند تولید، پیشنهاد می گردد. همچنین برای دستیابی به فراورده های غذایی سالم که کمتر دستخوش تغییرات گردند، فرایندها بایستی برای کنترل موفق پاتوژن های غذایی و حذف میکروارگانیسم های عامل فساد به درستی طراحی گردد و نیز آگاهی از نوع میکروارگانیسم ها و شرایط مناسب رشد آنها به بهبود طراحی عملیات فرایند می تواند کمک کند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.