مقاله فرآیندهای غشایی برای تغلیظ آب میوه ها
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله فرآیندهای غشایی برای تغلیظ آب میوه ها دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله فرآیندهای غشایی برای تغلیظ آب میوه ها کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فرآیندهای غشایی برای تغلیظ آب میوه ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله فرآیندهای غشایی برای تغلیظ آب میوه ها :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
آب میوه ها به طور سنتی توسط تبخیر کننده های چندمرحله ای تحت خلاء تغلیظ می شوند که درنتیجه آن طعم تازه میوه از بین رفته، رنگ آن دچار تغییر شده و طعم پختگی بر اثر حرارت در آن ایجاد می شود. برای جلوگیری از این مشکلات از تغلیظ اسمز معکوس استفاده می گردد. با اینکه آن هم نمی تواند تغلیظ را در یک مرحله تا Brix=25-30 برساند که علت این محدودیت، فشار اسمزی ایجاد شده می باد. تبخیر برای محصولات استاندارد تا Brix=45-65 انجام می گردد. تکنولوژی های پیشرفته مربوط به غشاهای جدید در فرایندهای مهندسی بر این محدودیت غلبه کرده است. فرایندهای غشایی جدید شامل: تقطیر غشایی، تقطیر اسمزی و غشاهای یکپارچه که هنوز در فرایندهای غشای جهت افزایش کیفیت محصول و کاهش انرژی مصرفی ناشناخته می باشند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.