مقاله فن آوری های نوین خشک کردن میوه ها و سبزیجات


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله فن آوری های نوین خشک کردن میوه ها و سبزیجات دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فن آوری های نوین خشک کردن میوه ها و سبزیجات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فن آوری های نوین خشک کردن میوه ها و سبزیجات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فن آوری های نوین خشک کردن میوه ها و سبزیجات :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
خشک کردن محصولات غذایی به منظور افزایش عمر نگهداری، کاهش نیاز به بسته بندی و سهولت حمل و نقل انجام می گردد. در ارزیابی کیفی محصولات خشک شده، تغییرات فیزیکی، شیمیایی، میکروبی و تغذیه ای محصول مورد بررسی قرار می گیرد. خشک کردن اسمزی، خلایی، فریزری، بخار فوق گرم، پمپ گرما، پاششی و الکتروهیدرودینامیکی محصولات کشاورزی، از روش های مورد استفاده در خشک کن ها می باشد. از انجا که استفاده از حرارت از طریق هدایت، همرفت و تابش به منظور کاهش رطوبت ماده عمدتاً با تغییرات نامطلوبی در خواص ماده همراه است، در سالهای اخیر استفاده از سامانه های بدون گرما از ج مله خشک کن های الکتروهیدرودینامیکی و فریزری توسعه یافته اند. به طور کلی روش مناسب خشک کردن بستگی به عواملی چون نوع محصول، در دسترس بودن خشک کن، هزینه خشک کردن و کیفیت نهایی محصول خ شک شده دارد و مدیریت فاکتروهای فوق بهترین بازده خشک کردن را در بر خواهد داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.