مقاله کاربرد اولتراسونیک در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد اولتراسونیک در صنایع غذایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد اولتراسونیک در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد اولتراسونیک در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد اولتراسونیک در صنایع غذایی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
هدف تمامی صنایع تولید کننده مواد غذایی، تولید فرآورده ای با کیفیت بالا و تا حد اماکن با حداقل هزینه می باشد که این فرآورده در اثر قرار دادن مواد اولیه در معرض یک سری از فرآیندها مانند حرارت دادن، خنک کردن، فشار و اختلاط و ; تولید می شود. تنوع در مواد خام و شرایط فرآین سبب بوجود آوردن فرآورده ای با کیفیت غیر قابل پیشی بینی می شود. به همین دلیل لازم است که کارخانجات مواد غذایی ویژگی های مواد اولیه را تعیین کرده و در هر مرحله از فرآیند، ماده غذایی و شرایط فرآیند را کنترل نمایند تا ویژگی های فرآورده نهایی تا حد امکان مشابه ویژگی های مطلوب از قبل پیش بینی شده باشد. کاربردهایی که برای اولتراسوند مطرح می باشد شامل طیف وسیعی از فرآیندهی موجود و متداول صنایع غذایی تا فرآیندهای نوین است که امکان استفاده از منابع انرژی معمول در آن امکان پذیر نمی باشد. ویژگی های مختلف اولتراسوند در رابطه با مواد غذایی در حال حاضر کاربرد زیادی در کنترل عملیات فرآیند مواد غذایی پیدا کرده است. پیشرفت در زمینه میکروالکترونیک سبب شده که بتوان از اولتراسونیک برای اندازه گیری های دقیق و با هزینه نسبتاً پائین استفاده کرد. در این مقاله مروری اجمالی بر کاربردهای اولتراسونیک در فرآیندهای مواد غذایی خواهیم داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.