مقاله کاربرد پردازش تصویر در رنگ سنجی ناگت مرغ غنی شده با آرد سویا


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد پردازش تصویر در رنگ سنجی ناگت مرغ غنی شده با آرد سویا دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد پردازش تصویر در رنگ سنجی ناگت مرغ غنی شده با آرد سویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد پردازش تصویر در رنگ سنجی ناگت مرغ غنی شده با آرد سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد پردازش تصویر در رنگ سنجی ناگت مرغ غنی شده با آرد سویا :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
رنگ سنجی با استفاده از پردازش تصویر، حداقل برای کنترل کیفیت، می تواند به عنوان جایگزین روشهای دستگاهی و شیمیایی رنگ سنجی در صنایع غذایی مد نظر قرار بگیرد. هدف این تحقیق تأثیر افزودن آرد سویای فراصوت دهی شده در سطح (۵ و ۱۰%) به فرمولاسیون بتر برای بررسی تغییرات رنگ سطح ناگت می باشد. بدین منظور نمونه ها در دمای بهینه ۱۷۰ درجه سانتیگراد در بازه زمانی ۱ و ۳ و ۵ دقیقه به صورت عمیق سرخ شد و عملیات تصویر گری و پردازش تصویر جهت استخراج پارامترهای رنگی صورت گرفت. آنالیز آماری نیز نشان داد که زمان و دمای سرخ کردن تأثیر معناداری بر تغییرات رنگ سطح ناگت دارد. به این ترتیب رنگ سنجی با استفاده از پردازش به عنوان روش ساده و غیر مخرب درارزیابی رنگ ناگت انجام گرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.