مقاله کاربرد روشهای شیمی سنجی در صنایع غذائی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد روشهای شیمی سنجی در صنایع غذائی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد روشهای شیمی سنجی در صنایع غذائی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد روشهای شیمی سنجی در صنایع غذائی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد روشهای شیمی سنجی در صنایع غذائی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
هدف : شیمی سنجی شاخهای از علم شیمی میباشد که از علومی مانند آمار چند متغیره، مدل سازی ریاضی، علوم رایانه و شیمی تجزیه برای استخراج حداکثر اطلاعات شیمیائی از داده های تجزیه ای استفاده می کند. مواد و روشها : روش های آماری چند متغیره یکی از پایه های اصلی شیمی سنجی را تشکیل می دهند. روشهای آماری چند متغیره خود به دو گروه نظارت نشده و نظارت شده طبقه بندی می شوند. نتایج و بحث : در صنایع غذائی بسیاری از روشهای تجزیهای با شیمی سنجی قابل تلفیق بوده و در برخی موارد بدون اعمال روشهای شیمی سنجی مناسب نمیتوان اطلاعات شیمیائی مفیدی از داده های حاصله بدست آورد. برخی از این روشها عبارتند از روشهای طیف بینی (NIR و فلورسانس)، کروماتوگرافی، بینی و زبان الکترونیکی. نتیجه گیری کلی : اعمال روشهای آماری چند متغیره روی داده های حاصل از کروماتوگرافی، طیف بینی یا سامانه های حسگر مصنوعی، می تواند اطلاعات مفیدی در زمینه ی اعتبارسنجی مواد غذائی و تائید برچسبهای خاص روی بسته بندی فرآورده ها فراهم آورد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.