مقاله کاربرد فرکتال در صنایع غذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله کاربرد فرکتال در صنایع غذایی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله کاربرد فرکتال در صنایع غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد فرکتال در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله کاربرد فرکتال در صنایع غذایی :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
ساختار فرکتال بیانی از ساختار اولیه مولکول ه ای ماکرومی باشد. ساختار ماکرو شاخه های پیچیده ای از مولکول ها را توضیح داده و نوع سازماندهی آن شاخه ها را نیز نشان می دهد. تجزیه و تحلیل فرکتال هم اکنون در مطالعات میکروساختارهای بیومیکرومولکول ها مثل پروتئین ها، به کار رفته است. چندین شیوه به کار رفته تا ساختار فرکتال بررسی شود و ارزش آن محاسبه شود. آن DNA پلی ساکاریدهای کربوهیدرات و پراکندن دینامیکی سبک، پراکندن اشعه ی کوچک) و confocal شیوه ها همچون شیوه های مستقیم (مثل بررسی میکروسکوپی لیزر، شیوه های غیر مستقیم (مثل شیوه های اکوستیک و رئولوژیکال) توانستند طبقه بندی شوند. فرکتال کاربردهای زیادی در صنایع غذایی دارد از جمله از شیوه های رئولوژیکال در تجزیه و تحلیل فرکنال ژلها به کار رفته اند، آن گونه که ساختار فرکتال میکرو ساختار ژل را بر مبنای ویژگی های مکانیکی ماکرو نشان می دهد، که به آسانی ارزیابی شده است. ه مچنیناز روش فرکتال و نمای جنبشی کامپیوتری برای تعیین کمیت قهوه ای شدن در کشت اووکادو مورد بررسی قرار گرفت. همچنین بررسی هایی بر روی کاربرد تصویر فرکتال و توصیف ریزساختار برای مخلوط ماست کم چرب با پروتئین ریزچه های آب پنیر انجام شده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.