مقاله حفاظت ی ایمىی غذا درفرایند پرتودهی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله حفاظت ی ایمىی غذا درفرایند پرتودهی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله حفاظت ی ایمىی غذا درفرایند پرتودهی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله حفاظت ی ایمىی غذا درفرایند پرتودهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله حفاظت ی ایمىی غذا درفرایند پرتودهی :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
تشعشعات یونیزه کننده به طور گسترده در فرایندهای صنعتی به خصوص در استریلیزاسیون، پزشکی، داروسازی، تولید محصولات آرایشی و نیز درفرآوری مواد غذایی استفاده می شود. مشابه با روش های دیگر، در فرآوری مواد غذایی تابش می تواند تغییرات خصی در ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی آن ایجاد کند، این تغییرات به ترکیبات مواد غذایی، دوز تابش و عواملی چون درجه حرارت و همچنین حضور یا عدم حضور اکسیژن در محیط تابش بستگی دارد. هدف از این مطالعه، بحث در مورد امنیت و سالم بودن غذاهای پرتو دیده می باشد. آنچه باید مورد توجه قرار گیرد سطح تخریب ترکیبات تشکیل دهنده ماده اعم از بافت، پروتئین، ویتامین، چربی و ; می باش البته سطح تخریب ترکیبات مذکور بستگی به دز استفاده شده دارد. در دزهای پائین تر از ۱۰ کیلوگری (بین ۱ تا ۱۰) چندان تأثیرات مخرب ندارد و قابل چشم پوشی می باشد ولی دزهای بالاتر از ۱۰ کیلوگری (بین ۱۰ تا ۵۰) تأثیرات زیادی دارد، البته از دزهای بالا کمتر استفاده می شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.