مقاله ردیابی و اندازه گیری شیرین کننده مصنوعی آسپارتام در انواع نوشیدنیها، بستنی، کیک و بیسکویت
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ردیابی و اندازه گیری شیرین کننده مصنوعی آسپارتام در انواع نوشیدنیها، بستنی، کیک و بیسکویت دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ردیابی و اندازه گیری شیرین کننده مصنوعی آسپارتام در انواع نوشیدنیها، بستنی، کیک و بیسکویت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ردیابی و اندازه گیری شیرین کننده مصنوعی آسپارتام در انواع نوشیدنیها، بستنی، کیک و بیسکویت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ردیابی و اندازه گیری شیرین کننده مصنوعی آسپارتام در انواع نوشیدنیها، بستنی، کیک و بیسکویت :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
آسپارتام یکی از این شیرین کننده های مصنوعی بدون کالری و غیرمغذی است که ۱۸۰ برابر شیرینتر از شکر است و لذا تا مدتها به دلیلنداشتن کالری در صنایع غذایی استفاده می شد. اما به دلیل مضرات بسیار زیاد که ناشی از تجزیه سریع این ماده به ترکیبات آمینی سرطا نزا می باشد، پس از مدتی منسوخ گردید. هدف این طرح اندازه گیری این شیرین کننده در محصولات مختلف معمولی و رژیمی می باشد. در این مطالعه جمعاً ۱۱۰ نمونه نوشیدنی و سایر فرآوردههای شیرین، شامل نوشابه، آب میوه، ماءالشعیر، کیک و بیسکویت، بستنی و شیرکاکائو از برندها و طعم های مختلف به صورت تصادفی از سوپرمارکتهای شهر تهران تهیه و به روش کروماتوگرافی مایعی با کارآیی بالا مطابق با استاندارد ملی ۱۱۱۳۰ آنالیز شد. نتایج آزمونها حاکی از فقدان حضور آسپارتام در ۱۰۷ مورد از نمونه ها می باشد. نتایج این مطالعه در مجموع سلامت فرآورده هایمورد بررسی را تأیید می نماید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.