مقاله روش های بررسی فعالیت آنتی اکسیدان های طبیعی موجود در گیاهان دارویی و مواد غذایی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله روش های بررسی فعالیت آنتی اکسیدان های طبیعی موجود در گیاهان دارویی و مواد غذایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله روش های بررسی فعالیت آنتی اکسیدان های طبیعی موجود در گیاهان دارویی و مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله روش های بررسی فعالیت آنتی اکسیدان های طبیعی موجود در گیاهان دارویی و مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله روش های بررسی فعالیت آنتی اکسیدان های طبیعی موجود در گیاهان دارویی و مواد غذایی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
در سال های اخیر مطالعات گسترد ای در زمینه آنتی اکسیدان های طبیعی موجود در ترکیبات غذایی صورت گرفته و این موضوع به یکی از پرطرفدارترین زمینه های موجود در قلمرو صنایع غذایی تبدیل شده است. امروزه آزمون های زیادی جهت بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی این ترکیبات به کار گرفته شده که بخش زیادی از آنها بر مبنای روش های طیف نورسنجی استوار است. بطور کلی این آزمون ها به دو دسته ی اصلی تقسیم می شوند: ۱-بررسی میزان اکسیداسیون چربی ها نظیر آزمون تیوپاربیتوریک اسید (TBA)، بی رنگ شدن – کاروتن، تعیین میزان دی ان های مزدوج. ۲-تعیین مهار شدن الکترون های یا رادیکال ها نظیر ACA, FTC, FOX, FRAP, ABTS, DPPH. عموماً توصیه می شود که جهت ارزیابی قدرت آنتی اکسیدانی یک ترکیب، حداقل از دونوع آزمون مختلف استفاده شود. یکی برای سنجش مرحله ای اول اکسیداسیون چربی ها، (آزمون هایی نظیر بی رنگ شدن -کاروتن و سنجش دی ان های مزدوج) و دیگری آزمون هایی که مرحله ی نهایی اکسیداسیون چربی ها را مورد ارزیابی قرار می دهند (نظیر آزمون TBA).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.