مقاله شناسایی باقیمانده ی آنتی بیوتیکی در شیر خام گاوداری های شهرستان خرم آباد در بهار ۱۳۹۲
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله شناسایی باقیمانده ی آنتی بیوتیکی در شیر خام گاوداری های شهرستان خرم آباد در بهار ۱۳۹۲ دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله شناسایی باقیمانده ی آنتی بیوتیکی در شیر خام گاوداری های شهرستان خرم آباد در بهار ۱۳۹۲ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی باقیمانده ی آنتی بیوتیکی در شیر خام گاوداری های شهرستان خرم آباد در بهار ۱۳۹۲،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله شناسایی باقیمانده ی آنتی بیوتیکی در شیر خام گاوداری های شهرستان خرم آباد در بهار ۱۳۹۲ :
تعداد صفحات:۴
چکیده:
هدف: از نظر استاندارد های بین المللی وجود آنتی بیوتیک ها در شیر و فرآورده های شیری قابل تحمل نمی باشند زیرا که ممکن است در مصرفکننده موجب عکس العمل های آلرژیک و مشکلات گوارشی گردد. منشا این باقیمانده ها مصرف بی رویه و یا نزدیک به زمان شیر دوشی آنتی بیوتیکدر گاوداری ها می باشد. امروزه یکی از دغدغه های مهم در صنعت شیر و در بخش بهداشت وجود باقیمانده های آنتی بیوتیکی در شیر خام است. هدف از این تحقیق شناسایی شیرهای حاوی باقیمانده ی آنتی بیوتیکی است. مواد و روش ها: تعداد ۶۵ نمونه شیر خام از ۲ گاوداری بزرگ اطراف شهرستان خرم آباد در فروردین و اردیبهشت سال ۱۳۹۲ به صورت تصادفی جمع آوری و تست انعقادی (کیفی) بر روی نمونه ها انجام گرفت.نتایج و بحث: از تعداد کل نمونه ها ۶ نمونه حاوی باقیمانده ی آنتی بیوتیک و دیگر نمونه ها عاری از باقیمانده های آنتی بیوتیکی تشخیص دادهشدند. نتیجه گیری کلی: تست های آزمایشگاهی ساده مانند تست مورد استفاده در تحقیق حاضر، تست کیفی بوده و تنها حضور و عدم حضور آنتی بیوتیک در نمونه ها را عنوان می کنند. برای تعیین نوع آنتی بیوتیک و تحقیقات وسیع تر به روش های تخصصی تر نیاز است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.