مقاله تکنولوژی های ترکیبی نگهداری مواد غذایی با استفاده از باکتریوسین ها
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تکنولوژی های ترکیبی نگهداری مواد غذایی با استفاده از باکتریوسین ها دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تکنولوژی های ترکیبی نگهداری مواد غذایی با استفاده از باکتریوسین ها کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تکنولوژی های ترکیبی نگهداری مواد غذایی با استفاده از باکتریوسین ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تکنولوژی های ترکیبی نگهداری مواد غذایی با استفاده از باکتریوسین ها :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
تکنولوژی ترکیبی نگهداری مواد غذایی یا همان تکنولوژی هردل یک روش نوین در نگهداری مواد غذایی است که هدف آن تامین ایمنی غذاها بدون کاهش ارزش تغذیه ای و اثرات نامطلوب بر ویژگی های ارگانولپتیک است. باکتریوسین ها پپتیدهایی سنتز شده در ریبوزوم هستند که فعالیت ضدمیکروبی داشته و پتانسیل نگهداری غذاها در برابر فساد و بیماری زایی را دارند. کاربرد باکتریوسین در غذا می تواند مصرف مواد نگهدارنده شیمیایی و شدت فرآیند حرارتی را کاهش داده از طرفی رضایت مشتری را با ارائه غذاهای سالم و کم فرآوری شده جلب نماید. در سال های اخیر باکتریوسین ها نیز وارد تکنولوژی هردل شده و چون موادی بی ضرر برای مصرف کننده با قدرت باکتری کشی بالا حتی بر روی اسپورها هستند، به خوبی در این تکنولوژی ایفای نقش کرده اند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.