مقاله تکنولوژی های نوین بسته بندی در تقابل با فعالیت های میکروبی در غذا


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تکنولوژی های نوین بسته بندی در تقابل با فعالیت های میکروبی در غذا دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تکنولوژی های نوین بسته بندی در تقابل با فعالیت های میکروبی در غذا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تکنولوژی های نوین بسته بندی در تقابل با فعالیت های میکروبی در غذا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تکنولوژی های نوین بسته بندی در تقابل با فعالیت های میکروبی در غذا :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
این مقاله با مرور برخی از تحقیقات و دستاوردهای جدید در زمینه بسته بندی و تأثیر آن بر محافظت غذاها در برابر رشد و فعالیت های میکروبی تهیه شده است. در ابتدا مواردی از کاربرد بسته بندی های تحت اتمسفر تغییر یافته (MAP) در کنترل فعالیت های میکربی در غذاهای مختلف بیان می شود و بویژه تأثیر ممانعت کننده غلظت بالای گاز کربن دی اکسید و غلظت بالای گاز اکسیژن، بر رشد برخی از میکروارگانیسم های فاسد کننده بررسی می شود. استفاده از ترکیبات فرار، اتانل، هگزانال و آلیل ایزوتیوسیانات و جاسمونات ها در سرفضای بسته بندی به منظور جلوگیری از فساد قارچی در میوه ها، نیز مورد بررسی قرار می گیرد. آثار مفید غلظت بالای گاز کربن دی اکسید، در کنترل فعالیت های میکروبی قبلاً نیز روشن شده بود، اما در برخی از تحقیقات جدید، این گونه نتیجه گیری می شود که بالا بودن زیاد غلظت گاز اکسیژن در بسته بندی، نه تنها بر میکروب های بی هوازی، بلکه حتی در جلوگیری از فعالیت برخی از باکتری های هوازی نیز تأثیر گذار است. در بخش دیگر مقاله، نتایج مربوط به تأثیر بسته بندی بر فاکتورهای ذاتی غذا و شرایط میکروبی آن بیان می شود و برهم کنش های بین غذا- بسته بندی- محیط و نحوه اثر آن بر فعالیت های میکروبی بررسی می شود. همچنین به این نکته پرداخته می شود که مقاومت بسته بندی در برابر عبور گازها، چگونه بر فعالیتهای میکروبی در غذای بسته بندی شده و عمر مانداری آن تأثیر می گذارد. همچنین به کاربرد ابزارهای جدید در بسته بندی مانند سیستم های نمایشگر زمان- دما (TTI) و برچسب های تشخیص بر اساس دریافت فرکانس رادیویی (RFID) اشاره شده و اساس کار آنها بررسی می شود. در نهایت این نتیجه گیری حاصل می شود که به منظور افزایش عمر ماندگاری غذاهاف این نیاز وجود دارد که درمورد رابطه بین افزایش عمر ماندگاری از جنبه میکروبی و متغیرهای موجود در بسته بندی، اطلاعات دقیق و گسترده ای جمع آوری شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.