مقاله تولید آرد سیب سمینی و کاربزدهای آن در صنعت غذا


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تولید آرد سیب سمینی و کاربزدهای آن در صنعت غذا دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید آرد سیب سمینی و کاربزدهای آن در صنعت غذا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید آرد سیب سمینی و کاربزدهای آن در صنعت غذا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید آرد سیب سمینی و کاربزدهای آن در صنعت غذا :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
در ایران مقدار زیادی سیب زمینی تولید می شود که بدون هیچگونه فرایندی بفروش می رسد و بخشی از ان بدلیل کیفیت پائین و شرایط نامناسب نگهداری از بین می رود. این در حالی است که می توان از سیب زمینی محصولات فرایند شده متعددی تهیه نمود که علاوه بر افزایش ارزش افزوده ماندگاری آن را نیز افرایش دهد. یکی از این محصولات آرد سیب زمینی می باشد که تولید و استفاده آن در صنعت غذا می تواند باعث تنوع در محصولات غذایی و بهبود کیفیت آنها گردد. هدف از این تحقیق بررسی تولید آرد سیب زمینی و کاربردهای آن در صنعت غذا بمنظور بهبود کیفیت محصولات غذایی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.