مقاله تولید پودر خرما از شیره ی خرما به روش نیمه صنعتی با خشک کن پاششی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تولید پودر خرما از شیره ی خرما به روش نیمه صنعتی با خشک کن پاششی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید پودر خرما از شیره ی خرما به روش نیمه صنعتی با خشک کن پاششی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید پودر خرما از شیره ی خرما به روش نیمه صنعتی با خشک کن پاششی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید پودر خرما از شیره ی خرما به روش نیمه صنعتی با خشک کن پاششی :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
هدف: هدف از این پژوهش تولید پودر خرما با توجه به جایگزینی مناسب قند خرما و با در نظر گرفتن خواص عملکردی و تغذیه ای خرما به جای قند و شکر برای استفاده از انواع محصولات غذایی می باشد. مواد و روشها: شیره خرما و پودر مالتودکسترین با سه نسبت ۳۰-۴۰، ۴۰-۴۵، ۶۰-۵۵ درصد ترکیب شدند. بریکس مخلوط حاصل از آب به ۳۵ رسانده و تحت شرایط دمای ورودی ۱۶۰-۱۵۵ و دمای خروجی ۹۰-۸۵ با خشک کن پاششی با اتمایزر دوار خشک گردید. در مرحله دوم اثر ۲ مقدار ماده جامد ورودی ۳۰ و ۴۰ درصد به خشک کن پاششی تحت شرایط دمای ورودی ۱۶۰-۱۵۵ و دمای خروجی ۹۰-۸۵ بررسی گردید. در مرحله دیگر جهت بررسی شرایط پاستوریزه یک نمونه ماده ورودی پاستوریزه شده و یک نمونه پاستوریزه نشده خشک گردید و آزمونهای میکروبی بر روی پودر حاصله انجام گرفت. ویژگیهای رطوبت، دانسیته توده، خاکستر کل، درصد قند، ضریب پراکندگی و pH سه نمونه پودر خرما اندازه گیری و آزمایشات در سه تکرار انجام شدند. ویژگیهای حسی شامل عطر، طعم، رنگ و سرعت پخش و حلالیت پودر توسط ۲۶ داور ارزیابی شدند. میانگین نتایج اندازه گیری های فیزیکی و شیمیایی با آنالیز واریانس یکطرفه بررسی و مقایسه دو به دوی میانگین ها از آزمون تعقیبی دانکن در سطح خطای ۵ درصد انجام شد. نتایج و بحث: بررسی نتایج آزمون حسی نشان داد که پودر خ رما به نسبت ۴۰ درصد شیره خرما و ۶۰ درصد مالتودکسترین از نظر داوران مناسب بوده است. نتایج آزمونهای فیزیکی و شیمیایی نشان داد که خاکستر کل، دانسیته توده، ضریب پراکندگی، میزان قند و رطوبت سه نمونه پودر خرما به هم اختلاف معنی دار دارد. با افزایش شیره خرما به مالتو دکسترین میزان قند، رطوبت، خاکستر، ضریب پراکندگی و دانسیته توده روند افزایشی داشته است. در مرحله دوم تأثیر ماده جامد ورودی به خشک کن بررسی شد نتایج نشان داد رطوبت و دانسیته توده سه نمونه با درصدهای ۳۵، ۳۰ و ۴۰ درصد ماده جامد ورودی با هما ختلاف معنی دار دارد. ضریب پراکندگی نمونه ۳۵ و ۴۰ درصد ماده جامد ورودی با هم اختلاف معنی دار ندارد. ضریب پراکندگی با مقدار ماده جامد ورودی افزایش می یابد. نتایج آزمونهای میکروبی روی ماده ورودی پاستوریزه شده و نشده نشان داد برای کپک و کلی فرم و شمارش کلی باکتریهای هوازی بین نمونه ها اختلاف معنی دار مشاهده نشده اما برای مخمر بین نمونه پاستوریزه شده و پاستوریزه نشده اختلاف معنی دار مشاهده شده است. نتیجه گیری کلیک باتوتجه به ویژگیهای حسی و فیزیکی نمونه بهینه پودر خرما با ۴۰ درصد شیره خرما، پودر خرما می تواند جیاگزین مناسبی برای قند و شکر در ترکیب محصولات مختلف غذایی مانند کیک و شیرینی و ; باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.