مقاله تولید میکروبی روغن از آب پنیر با استفاده از کپک آسپرژیلوس نایجر PTCC 5010


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تولید میکروبی روغن از آب پنیر با استفاده از کپک آسپرژیلوس نایجر PTCC 5010 دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید میکروبی روغن از آب پنیر با استفاده از کپک آسپرژیلوس نایجر PTCC 5010  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید میکروبی روغن از آب پنیر با استفاده از کپک آسپرژیلوس نایجر PTCC 5010،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید میکروبی روغن از آب پنیر با استفاده از کپک آسپرژیلوس نایجر PTCC 5010 :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
در این تحقیق جهت تولید روغن به روش غوطه وری از آب پنیر UF بعنوان یک سوبسترای ارزان قیمت برای کپک آسپرژیلوس نایجر PTCC 5010 استفاده شد. ترکیب شیمیایی آب پنیر از نظر مقدار قند، ازت، رطوبت و ماده خک مورد بررسی قرار گرفته و در طول رشد قارچ نیز تا ۶ روز منابع تغذیه ای قارچ اندازه گیری شدند. مقدار روغن تولیدی، در روز چهارم پس از تلقیح قارچ به آب پنیر آماده شده ۲۳/۲۸ درصد براساس وزن خشک توده ی زیستی بود. همچنین آنالیز اسید چرب روغن تولیدی نشان داد که روغن تولید شده حاوی اسید پالمیتیک، اسید استئاریک، اسید اولئیک، اسید لینولئیک و اسید لینولنیک بوده و میانگین مقدار آنها به ترتیب ۱۲/۱، ۱۸/۹، ۲۳/۳، ۳۷/۹ و ۷/۸ درصد کل روغن تولیدی بود. پروفیل اسیدهای چرب مشاهده شده، مؤید ان است که روغن تولیدی بسیار برای استفاده بعنوان سوخت زیستی و بیودیزل می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.