مقاله ارزیابی حسگر اندازه گیر رطوبت علوفه با روش حسگرهای خازنی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی حسگر اندازه گیر رطوبت علوفه با روش حسگرهای خازنی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی حسگر اندازه گیر رطوبت علوفه با روش حسگرهای خازنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی حسگر اندازه گیر رطوبت علوفه با روش حسگرهای خازنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی حسگر اندازه گیر رطوبت علوفه با روش حسگرهای خازنی :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
رطوبت یکی از عوامل مهم حین برداشت و پس از آن، در محصول یونجه است. میزان رطوبت یونجه تاثیر بسزایی بر مراحل مختلف برداشت و پس از برداشت مانند بسته بندی حمل و نقل، انبار داری و غیره دارد و بنابراین نقش آن در عملکرد محصول بسیار مشهود است. روش معمول اندازه گیری رطوبت علوفه روش وزنی است که وقت گیر و هزینه بر بوده،همچنین نمونه محصول خواص اولیه خود را از دست خواهد داد. در این تحقیق، یک حسگر خازنی به منظور اندازه گیری رطوبت بسته های علوفه به صورت بیدرنگ و پیوسته، طراحی، ساخته و مورد ارزیابی قرار گرفت. در ارزیابی آزمایشگاهی از علوفه تهیه شده از مزرعه یونجه واقع در دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز در سه سطح رطوبتی، در سه سطح دانسیته و پنج سطح فاصله صفحات حسگر خازنی استفاده شد. نتایج آزمونها نشان دادند که رابطه معنی داری بین محتوای رطوبتی و ظرفیت خروجی حسگر وجود دارد. همچنین دما اثر معنی داری بر خروجی حسگر دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.