مقاله تولید و بررسی ویژگی های فیلم و پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تولید و بررسی ویژگی های فیلم و پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید و بررسی ویژگی های فیلم و پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید و بررسی ویژگی های فیلم و پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید و بررسی ویژگی های فیلم و پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
فیلم های بیوپلیمری خوراکی در سالهای اخیر به دلیل اثر بر کیفیت و سلامت مواد غذایی و همچنین قابلیت زیست تخریب پذیری و بازسازی مجدد آنها در بستهب ندی مواد غذایی مورد توجه قرار گرفته اند. فیلم های خوراکی و پوشش ها مانع ورود رطوبت، اکسیژن و روغن می شوند و از مهاجرت ترکیبات آروما بین ترکیبات ماده غذایی و محیط جلوگیری می کنند. فیلم های خوراکی و پوشش ها می توانند حامل افزودنی های غذایی از جمله ترکیبات ضد میکروبی، طعم دهنده ها و آنتی اکسیدان ها باشند. ترکیباتی که در تهیه فیلم های خوراکی کاربرد دارند شامل پروتئین ها، پلی ساکاریدها و لیپیدها می باشند. پروتئین های آب پنیر در سال های اخیر به شدت مورد توجه قرار گرفته اند که با افزودن ترکیبات روان کننده و دناتوراسیون پروتئین های آب پنیر در اثر گرما فیلم های شفاف، بدون طعم و ا نعطاف پذیر تولید شده اند که در رطوبت های نسبی پائین به عنوان مانع اکسیژن، آروما و روغن عمل می کنند. این فیلم ها به دلیل حضور باندهای دی سولفیدی در آب انحلال ناپذیر می باشند و ویژگی های مکانیکی آنها افزایش می یابد. ماهیت هیدروفیلیکی فیلم های آب پنیر سبب شده تا کمتر به عنوان مانع در برابر رطوبت عمل کنند که این ویژگی با ورود ترکیبات لیپیدی به میزان زیادی بهبود یافته است. در این مطالعه ارتباط بین ویژگی های پروتئین های آب پنیر، تولید و ویژگیهای فیلم ها و پوشش های بر پایه پروتئین های آب پنیر و کاربرد آنها در بسته بندی مواد غذایی مورد بررسی قرار می گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.