مقاله جداسازی (E.coli O(157):H(7 از ماکیان، کود حیوانی، سبزیجات و بررسی اثر حرارت بر آنها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جداسازی (E.coli O(157):H(7 از ماکیان، کود حیوانی، سبزیجات و بررسی اثر حرارت بر آنها دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جداسازی (E.coli O(157):H(7 از ماکیان، کود حیوانی، سبزیجات و بررسی اثر حرارت بر آنها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جداسازی (E.coli O(157):H(7 از ماکیان، کود حیوانی، سبزیجات و بررسی اثر حرارت بر آنها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جداسازی (E.coli O(157):H(7 از ماکیان، کود حیوانی، سبزیجات و بررسی اثر حرارت بر آنها :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
اشرشیاکلی سروتایپ (E.coliO(157):H(7 یکی از عوامل اصلی ایجاد کننده مسمومیت های غذایی و بیماری هایی مانند اسهال، کولیت خونریزی دهنده، سندرم اورمی همولتیک، پورپورای ترومبوسیتوپنیک و حتی مرگ در انسان است. این آلودگی در محصولات گوشتی یافت می شود و علت آنعلاوه بر آلودگی گوشت ها با مدفوع آلوده،عدم رعایت موارد بهداشتی در کارخانجات است. طیوری مانند مرغ، بلدرچین و مرغابی آلودگی های نسبی را به (E.coliO(157):H(7 دارا بودند و گوشت شترمرغ نیز در حد کمی آلودگی به این میکروارگانیسم را نشان داد. در این پژوهش کودهای حیوانی آلودگی نسبتاً بالایی را به این میکروارگانیسم دارا بودند اما سبزی های خام آلودگی کمتری داشتند و در سبزی های ضدعفونی شده آلودگی مشاهده نگردید. برخی از محصولات به مدت ۳۵ دقیقه تحت فرایند حرارتی جوشاندن در آب قرارگرفتند. پس از آن از مراکز آن ها نمونه برداری صورت پذیرفت. روش جداسازی به دو صورت کشت بر روی کروم آگار اختصاصی و m-PCR می باشد. ژن های جداسازی شده در روش PCR به تفکیک مشخص گردیدند که ژن stx2 بیشترین سهم را دارا بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.