مقاله ارزیابی ارقام متحمل به شوری نسبت به بیماری های مهم و شایع پنبه


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی ارقام متحمل به شوری نسبت به بیماری های مهم و شایع پنبه دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی ارقام متحمل به شوری نسبت به بیماری های مهم و شایع پنبه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی ارقام متحمل به شوری نسبت به بیماری های مهم و شایع پنبه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی ارقام متحمل به شوری نسبت به بیماری های مهم و شایع پنبه :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
به منظور ارزیابی ارقام متحمل به شوری نسبت به بیماری های مهم پنبه طرحی در قالب بلوکهای کامل تصادفی با ۷ رقم پنبه شامل ورامین، ساحل، سیندوز،۴۳۲۰۰ ،سیلند، چوکوروا و سای اکرا در چهار تکرار درایستگاه کارکنده کردکوی به مدت دوسال انجام گرفت .جمعیت قارچ Verticillium dahliae ،عواملی که باعث مرگ گیاهچه ، وبیماری در قسمت های هوایی بوته میشوند، تعداد بوته بارده ، درصد و شاخص بیماری پژمردگی ورتیسیلیومی اندازه گیری شد . نتایج تجزیه ساده و مرکب این آزمایش در کارکنده نشان داد که بین ارقام از نظر تحمل به بیماری پژمردگی ورتیسیلیومی اختلاف معنی دار در شرایط ایستگاه وجود ندارد . سایر بیماری های پنبه در ارقام شیوع کمی داشتند. درنتیجه برای ترویج ارقام متحمل به شوری سایر عوامل مهمتر از شیوع بیماری ها می باشند. بنلبراین درصورت مناسب بودن خصوصیات کمی و کیفی ارقام ذکر شده و تحمل آن ها نسبت به شوری می توان نسبت به توصیه کشت آن ها در مناطق شور اقدام نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.