مقاله جداسازی سالمونلا تیفی موریوم و سالمونلا انتریتیدیس در شیر و فرآورده های آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جداسازی سالمونلا تیفی موریوم و سالمونلا انتریتیدیس در شیر و فرآورده های آن دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جداسازی سالمونلا تیفی موریوم و سالمونلا انتریتیدیس در شیر و فرآورده های آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جداسازی سالمونلا تیفی موریوم و سالمونلا انتریتیدیس در شیر و فرآورده های آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جداسازی سالمونلا تیفی موریوم و سالمونلا انتریتیدیس در شیر و فرآورده های آن :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
سالمونلا دارای گسترش جغرافیایی وسیعی است و قادر به ایجاد عفونت در طیف وسیعی از موجودات زنده از جمله انسان، حیوان و پرندگان می باشد. غذاهایی از قبیل گوشت و شیر خام و فرآورده هایی که تحت تیمار حرارتی قرار نمی گیرند مانند پنیر، خامه و بستنی از مهمترین منبع آلودگی انسان با سالمونلا می باشد. این مطالعه با هدف تعیین شیوع سالمونلا و بررسی ژن ه ای حدت سالمونلا انتریتیدیس و سالمونلا تیفی موریوم جدا شده از شیر و فراورده های شیری در اصفهان انجام شده است. در فاصله زمانی تیر ۱۳۹۰ تا تیر ماه سال ۱۳۹۱، اط مناطق مختلف استان اصفهان ۳۶۰ نمونه شامل شیر خام و فرآورده های آنب ه طور تصادفی جمع آوری گردید، تمامی نمونه ها از نظر وجود سالمونلا به روش استانداردم ورد آزمایش قرار گرفتند. به منظور استخراج DNA از باکتری های مورد مطالعه از روش واکنش زنجیره ای پلی مراز ۱/۶۶ درصد به دست آمد. نتایج به دست آمده از مطالعه حاضر نشان داد شیر خام دارای بیش ترین میزان آلودگی به سالمونلا در مقایسه با سایر فراورده های لبنی داشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.