مقاله جداسازی کمپیلوباکترژژونی، کمپیلوباکتر کلی و یرسینا انتروکولیتیکا در شیر و فراورده های آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله جداسازی کمپیلوباکترژژونی، کمپیلوباکتر کلی و یرسینا انتروکولیتیکا در شیر و فراورده های آن دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله جداسازی کمپیلوباکترژژونی، کمپیلوباکتر کلی و یرسینا انتروکولیتیکا در شیر و فراورده های آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جداسازی کمپیلوباکترژژونی، کمپیلوباکتر کلی و یرسینا انتروکولیتیکا در شیر و فراورده های آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله جداسازی کمپیلوباکترژژونی، کمپیلوباکتر کلی و یرسینا انتروکولیتیکا در شیر و فراورده های آن :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
انواع مختلفی از میکروب ها را می توان عامل ایجاد مسمومیت های غذایی با علائم التهاب های معده ای _ روده ای دانست. از آن جمله می توانباکتری های استافیلو کوکی ها، باکتری های اسپورزای گرم مثبت مانند یرسینیا و کمپیلو باکتر ها را نام برد که در این تحقیق با هدف تعیین شیوعکمپیلو باکتر کلی، کمپیلو باکتر ژژونی و یرسینیا انتروکولیتیکا از شیر و فراورده های شیری در اصفهان انجام شده است. در فاصله زمانی تیر ۱۳۹۰ تا تیر ماه سال ۱۳۹۱ ، از مناطق مختلف استان اصفهان ۳۶۰ نمونه شامل شیر خام و فرآورده های آن به طور تصادفی جمع آوری گردید. تمامی نمونه ها ازنظر وجود کمپیلوباکتر و یرسینیا به روش استاندارد مورد آزمایش قرار گرفتند. به منظور استخراج DNA از باکتری های مورد مطالعه از روش جوشاندن (Boiling) استفاده شد.به طور کلی شیوع کمپیلوباکتر درکل نمونه های سنتی و صنعتی مورد مطالعه با روش واکنش زنجیره ای پلی مرازدرصد و شیوع یرسینیا انتروکولیتیکا ۱۹ درصد به دست آمد. نتایج به دست آمده از مطالعه حاضر نشان داد شیر خام دارای بیش ترین میزانآلودگی به کمپیلوباکتر و یرسینیا انتروکولیتیکا در مقایسه با سایر فراورده های شیری را داشته است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.