مقاله استفاده از سیستم HACCP در کنترل کیفی و بهداتی مواد غذایی و آبمیوه ها


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از سیستم HACCP در کنترل کیفی و بهداتی مواد غذایی و آبمیوه ها دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از سیستم HACCP در کنترل کیفی و بهداتی مواد غذایی و آبمیوه ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از سیستم HACCP در کنترل کیفی و بهداتی مواد غذایی و آبمیوه ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از سیستم HACCP در کنترل کیفی و بهداتی مواد غذایی و آبمیوه ها :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
در حال حاضر سیستم تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی (HACCP) توسط سازمان های بین المللی از جمله سازمان بهداشت جهانی (WHO) پذیرفته و به رسمیت شناخته شده است و در سراسر جهان به عنوان موثرترین راه برای جلوگیری از مسمومیت غذایی میکروبیولوژیکی، شیمیایی، فیزیکی و جایگزین روشهای مخرب بازرسی نهایی متداول، شناخته شده است. HACCP یک سیستم پیشگیرانه برای اطمینان از تولید محصولات غذایی با کیفیت و دارای امنیت بهداشتی است. هدف اصلی و عمده سیستم HACCP شناسایی خطرات مرتبط با فرایندهای تولید از ابتدا تا نقطه مصرف با تکیه بر کنترل منبع اولیه و خام محصولات مورد پردازش میباشد که منجر به تولید محصولات با کیفیت بالا و مطمین خواهد شد. برای اطمینان از کارایی موثر HACCP، باید ایمنی مواد غذایی و سیستم تولیدی در فواصل زمانی منظم مورد ارزیابی قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.